Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
28 ian. 2011

Vinerea e Sfanta Zi de Ras!

1. Da, daca ai fost cu o seara inainte la un eveniment* cu Martini si barbati. Sau invers! Dar neaparat cu tinerele sperante [phrase inserted] „ale online-ului romanesc”. Dintre care unul a primit o binecuvantare, altul a venit blogger si a plecat reporter iar celalalt… Pe el il iertam, ca propovaduieste bunele maniere in atitudinea masculina 😛

Am aflat de la antrenorul de fitness Mihai Dragomir cate kilograme a slabit Bobby Voicu, cu ce melodie a cucerit-o Toma pe Claudia, ca Anne-Marie are 1.70 m si ca Ionut Bunescu e addicted de jocurile de noroc >:) Nu o sa recunoasca, el are spirit de artist si o sa va spuna povestea aia a lui cum vede el o bloggerita – ok, o femeie – cateva carti de joc si jetoane intr-un photoshooting. Totul artistic, daaa?

Un singur regret am: ca eu nu l-am prins pe Mircea Mester la vorba inainte sa plece! Dar am citit la el niste obervatii misto de aseara.

In rest evenimentul a fost cat se poate de cultural- spiritual. Ne-am innobilat sufletele cu intelepte cugetari si am stat in meditatie peste 3 ore intru bine si purificare.

*Eveniment organizat de Razvan Dinu pentru lansarea Manly.ro (l-am lasat sa se descurce singur cu logistica, sa vedem cat poate 😛 )

2. Da, daca faci cunostinta cu Katie, tipa care o sa o bata pe Inna cand se apuca de muzica. Si care se duce la seminarul de contabilitate al lui Bobby. Si poarta ceva rosu. Si te apuci spontan sa faci o sedinta foto cu ea. Si totul pe birou. Iar dupa ce ca e kinky, primesti incurajari! >:)

PS. Pe Katie o obtii doar cu aprobare, dupa ce faci o cerere catre doamna Carmen Bagi (sa se vada ca te respect si nu te pot tutui), care la randul ei trece niste probe cu foc si furnici in fata printesei ei de acasa. Cand tii asa o vedeta in mana nimic nu e simplu… 🙂

Credit foto: de la photoshooting, cum altfel? >:P

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...