Alina Constantinescu

Termene și condiții

Ultima actualizare: mai 2018

Termenele și condițiile menționate în continuare, la fel ca orice altă reglementare sau lege care se aplică acestui website, alinaconstantinescu.ro (“Site”), sunt automat aplicabile tuturor utilizatorilor Site-ului.

Eu, Alina Constantinescu, în calitate de administrator al acestui Site, folosesc Site-ul pentru comunicare în scopuri personale, de divertisment și de informare. Utilizatorii nu au dreptul să transmită, să modifice, să folosească sau să refolosească conținutul de pe acest Site în scopuri publice sau comerciale, prin conținut înțelegând texte, imagini, formate audio sau video, fără a avea permisiunea mea.

Prin utilizarea şi vizitarea acestui Site utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile. Dacă nu ești de acord cu acestea, te rog să nu utilizezi şi să nu vizitezi Site-ul.

– Ca administrator al Site-ului am dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, îți sugerez să revezi periodic această secţiune.

– Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul pe care îl publică pe Site (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate și răspund în consecință pentru mesajele lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal.

– În calitate de administrator al Site-ului nu am în niciun fel responsabilitatea pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

– Publicarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin publicarea conţinutului şi a comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi Site-ul, administratorul acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

– Ca administrator al Site-ului voi înlătura orice conţinut sau comentariu care încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor (cu sau fără o notificare prealabilă a autorului).

– Utilizatorii acordă Site-ului şi mie ca administrator dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a limita acest lucru la scopuri de promovare. De asemenea, utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că în calitate de administrator al Site-ului am dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...