Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
11 feb. 2012

Nu te supara!

Am promis ca voi pune in fiecare seara cate o idee pentru ziua de… marti care vine 🙂 Incepusem aseara sa scriu ceva, si mai departe de titlu si jumatate de propozitie nu am putut face ceva. Nu pentru ca nu aveam ideea, ci pentru ca nu am gasit argumentele pentru care sa o sustin. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca o idee e foarte buna sau nu, te scoti daca stii sa o vinzi.

Acum, e trecut deja de miezul noptii, deci am sarit si ziua de vineri de pe condica propunerilor. Pentru tine cand prea tarziu devine inacceptabil? De cate ori iti faci de cap cu propriile obiective? Te invinovatesti cand nu duci lucrurile pana la capat asa cum le-ai gandit initial? Care e cel mai frecvent repros pe care ti-l aduci?

Eu am pus pana una alta pe repeat melodia asta pentru ca (si) mie imi place sa ma joc. Si mai departe va zic ideile cu care am ramas datoare (daca nu fac mereu lucrurile cand trebuie, macar stiu ca imi platesc toate datoriile). Daca ai un gand care vrei sa apara in lume (si doar celalalt sa stie ca e pentru el) arunca un ochi pe cel mai romantic site deschis pe la jumatatea lunii Ianuarie. Si vorbele tale pot aparea acolo, printre alte replici si idei. Dar pentru ca fiecare relatie are legile ei si toate pot fi incalcate eu sustin ca atunci cand te simti inspirat in loc sa ii trimiti sms pune-ti sufletul intr-un mail pe awww.ro pe gmail.com si daca ai scris de bine 😛 ii poti trimite direct link-ul cu vorbele tale.

A doua idee este una care ma intriga si imi place deopotriva: fiindca e provocatoare dar legala, relaxanta dar care cere ceva curaj (mai ales ca trupurile noastre imperfecte sunt vulnerabile in public). Noroc ca ambii parteneri sunt implicati in mod egal. Au mai ramas 3 zile si scapam! :)) Mai ales eu 😀

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...