Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
6 feb. 2012

Idee clasica de V Day

Pentru romanticii incurabili, pentru tati, pentru sotii grijulii, pentru bunici nostalgici si pentru galanti, pentru voi este ideea de azi. Necesar: orice floare sau aranjament care i-ar putea aduce zambetul in coltul gurii.

Vedeti mai jos ce cereri au romanii in materie de flori si cat de sus pot sa le ajunga preferintele. Am luat pozele si informatiile de la Andra Simion – reprezentant florariile Magnolia:

„De Valentine’s Day trandafirii roşii rămân florile preferate de majoritatea domnişoarelor, doamnelor sau domnilor. Se cumpară  trandafiri începând de la un singur fir, ornat cu verdeaţă sau care se oferă pur şi simplu, până la aranjamente florale cu 100 de fire sau chiar mai multe.

Se comandă de asemenea aranjamentele florale în formă de inimă, aranjamente create din trandafiri roşii sau chiar albaştri (ca anul trecut) si aranjamentele florale în cufere, vase sau coşuri cu bomboane de ciocolată şi sticlă de băutură alături.

Pe lângă trandafiri se pot oferi  şi alte cadouri gen ciocolată, şampanie, vin sau chiar ursuleţi de pluş. Gusturile diferă. Noi nu avem nicio supertiţie legată de flori, simbolistică, numere sau culori. Nu am uitat nici de petale: pentru ea, pentru el sau pentru amândoi.

Deşi se spune că trandafirul roşu e floarea dragostei, că fiecare petală e o promisiune erotică sau o declaraţie de dragoste de netăgăduit, există flori pentru fiecare persoană în parte (flori personale, dacă pot spune astfel), flori care să fie oferite din inimă. Fiecare floare transmite o emoţie, un sentiment şi reflectă o personalitate.

Cel mai neobişnuit aranjament pe care l-au creat floriştii Magnolia a fost anul trecut: un avion din flori (dar nu din trandafiri). Anul acesta sunt curioasă ce aranjamente deosebite vor mai crea colegii mei.”

Florariile Magnolia (click aici) se afla in Cluj Napoca dar nu va faceti griji (am inteles ca nu vreti sa va urniti din casa pentru un weekend gratuit la Oradea): livreaza flori la domiciliu si in Bucuresti in maxim 6 ore sau oriunde in Romania in maxim 8 ore. Si chiar oriunde in lume in maxim 24 de ore! Ce sa iti doresti mai mult?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...