Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
4 iul. 2011

Desperados numeros dos

Dupa prima petrecere Desperados din Bucuresti care a avut loc in Mai, urmatoarea este programata pe 16 iulie la Mamaia. Experienta de acum 2 luni i-a lasat pe unii afara, asteptand sa intre, altora le-a legat destinele, ocazie cu care au fost oficiate peste 300 de casatorii (ma gandesc cate perechi de catuse din alea care se primeau cadou de nunta la Capela au fost folosite de atunci pana azi :P).

Noul party face parte din seria de 9 petreceri Party Tour Desperados care se va incheia pe 1 Octombrie la Bucuresti, dupa ce vor fi petrecut salbatic si Craiova, Timisoara, Brasov, Iasi, Cluj.

Ceea ce e misto, e ca de data asta exista pe site-ul oficial un concurs pentru o experienta VIP, care include, pe langa accesul in zona speciala la party, decontarea biletelor de tren (pentru a ajunge in orasul unde are loc petrecerea), si cazarea asigurata pentru o noapte.

Pentru a castiga invitatia este necesara postarea pe site a pozelor personale cu tematica de petrecere, fie individual, fie prin crearea unui trib, care va beneficia de o pagina proprie unde vor fi afisati membrii (minim 3 – maxim 10), punctajele, o galerie foto a tribului (pana la 50 de poze) cat si locul tribului in ranking. Se pare ca deja exista reactii si curiozitati, sa fii sef de trib nu e chiar usor 🙂

Eu zic ca atunci cand se strang randurile intre prieteni distractia e mai mare, desi romanii prefera mai repede sa consume bere de placere in intimitatea celor patru pereti de acasa.

Nu stiu cat de tribala va fi de aceasta data petrecerea dar sper sa apuce toata lumea care vrea sa se distreze (responsabil) pe malul marii sa ia pulsul acestui gen de distractie. Pare ca aerosolii marini sunt perfecti cand vrei sa iti faci de cap. Voi ce asteptari aveti? Ce v-ati dori? Cat de salbatic vedeti noul party Desperados? Veniti?

Data trecuta a fost cam asa:

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One Comment

    Alina Constantinescu

     

    Mai multe rezultate...