Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
13 sept. 2012

_ix ce imi trebuia!

Daca ar _i sa cumperi o litera din al_abet, care ar _i aceea? Mi-a venit ideea asta intr-o seara aglomerata la metrou: sa licitezi pentru litera pre_erata si sa ai dreptul asupra ei sa o _olosesti nestingherit pentru o perioada de timp cand o scoti la vanzare sa poti cumpara alta. Ca un _el de bursa a literelor 🙂

Dar nu despre asta vreau sa va povestesc ci despre o litera _abuloasa smulsa de la locul ei consacrat de catre o pisica cu urechile mari, ca doua palnii. Pisica asta locuieste ca orice matza respectabila, la bloc. Are un apartament unde alearga in voie si isi _ace de cap. Cum ar _i sa scoata dintr-o vaza de sticla cate un bob de maces si sa se joace cu el. Prinde si muste, si _luturi pe care ii ameteste neaparat in pat. Cand e plictis rau in apartament, pune la incercare sulul de hartie igienica, servetele sau hartia de bucatarie. Cel mai des roade blidele de pe pereti de nu mai sta un _ir cablu la locul lui.

Iar ieri dimineata s-a intamplat! S-a urcat pe laptop, ca de obicei, doar ca de data asta in loc sa se intinda pe el a inceput sa tasteze. Si a tastat pana cand a reusit sa scoata tasta F de pe tastatura! Laptopul meu e ca un batranel care se tine bine. A dus multe iar eu am _ost destul de neglijenta cu el. Insa acum e cam stirb, si nu mai mesteca bine toate cuvintele, motiv pentru care scriu cu o litera lipsa.

Tasta are pe spate niste picioruse mici, semn ca trebuie sa se potriveasca cumva la locul de unde a _ost scoasa. Insa nu e chip sa imi iasa mie treaba asta si sa o pun la loc. Intrebarea e: unde duci la reparat un laptop caruia ii lipseste o tasta?? Undeva unde sa nu dureze mult iar treaba sa _ie pe jumatate rezolvata inainte sa ajungi acolo. Asa ca din vorba in vorba am a_lat de _ix24 – ironic, nu? _ix24 e un service unde iti duci laptopul, ei _ac o diagnosticare si in 24 de ore esti rezolvat. Plus ca pe langa inlocuirea ori repararea componentelor deteriorate, serviciul asigura si curatarea completa a laptopului, inclusiv – atentie! – „inlocuire pasta termoconductoare pe procesor”. Ca sa vezi de unde vin problemele!

Sper sa imi recuperez litera _ la _ix cand o sa am nevoie mai mare de ea! Acum ca tot am o litera lipsa pe care nu o mai pot _olosi poate o scot la licitatie! Pisica insa o mai tin, sa vada cum e sa su_eri 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...