Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
11 nov. 2011

iPhone 4S scos la vanzare in magazine!

200 de oameni au fost prezenti aseara in magazinul Vodafone din Plaza Mall pentru a participa la lanseara nocturna 4S. In paralel cu lansarea din Bucuresti (click pentru poze) a avut loc una si la Cluj (poze, poze). Aseara cei care isi luau noul telefon pana in ora 12 noaptea beneficiau de 10% reducere (reducerea speciala) si de un voucher de 50 de lei (cadoul surpriza).

De azi noul iPhone e disponibil in magazinele din toata tara – off si online. Cu aceasta ocazie, Blogal Initiative a initiat pentru bloggeri un concurs de o zi la care se pot castiga 1.000 euro in 24 de ore. Daca ai un blog si vrei sa iti iei un iPhone sau alte accesorii Vodafone de acesti bani, iata ce trebuie sa faci. Vorbeam cu Chinezu azi dimineata despre mecanismul de castig si ideile sunt pertinente: respecta brieful, fii creativ si implica-te in campanie! Unii bloggeri deja s-au pus pe scris.

Cei pe care i-am intrebat aseara la lansare despre telefon mi-au raspuns scotand din buzunar propriul iPhone4. Trei persoane care au iPhone mi-au spus la unison ca designul e singurul lucru care le place cel mai tare si pentru care si l-au luat. Eu nu pot avea inca o parere sincera despre acest terminal, in privinta specificatiilor tehnice, dar senzatia mea cand il iei in mana e ca tii ceva pretios si sofisticat cu care trebuie sa ai grija.

Evenimentul a continuat cu o petrecere iParty, unde bloggerii au cantat cum au stiut mai bine. Pentru binele tuturor vom conveni ca toti se pricep 😀 Cand am ajuns acasa ma miram cum de nu l-am zarit pe Zoso la lansare. Ghici ce?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...