Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
1 sept. 2010

Webstock 2010 ii invita pe pasionati sa vorbeasca de social media

Webstock 2010, evenimentul care include o serie de conferinte si workshopuri interactive pe teme din zona digitala, social media, advertising  si web, ofera celor interesati oportunitatea de a-si prezenta pe 16 Septembrie la Radisson Blu Hotel ideile si proiectele inovatoare.

Sub ideea de „unconference” orice pasionat de social media poate castiga statutul de vorbitor la eveniment daca propunerea sa se incadreaza intr-una din cele doua sesiuni special create:
sesiunea New Ideas se adreseaza persoanelor care vor sa prezinte subiecte, evolutii si abordari de ultima ora referitoare la platformele sociale si la cresterea influentei acestora asupra utilizatorilor de Internet
sesiunea New Projects este un spatiu dedicat celor mai noi si interesante proiecte din social media care pot fi dezvaluite in premiera publicului si specialistilor invitati la Webstock

Conform completarii aduse de Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys, se cauta „oameni cu idei frumoase, proaspete si interesante si proiecte care aduc valoare utilizatorilor de Internet sau companiilor”.

Propunerile pot fi trimise pana pe 9 Septembrie la office@evensys.ro cu mentiunea la subiect „Propunere tema Webstock 2010”.

Webstock este organizat de Evenys in colaborare cu Vodafone, in calitate de partener principal al evenimentului. Editia din acest an se bucura si de sustinerea LG, Avon si Petrom.

Detalii complete referitoare la eveniment si la participarea in calitate de vorbitor sunt disponibile pe www.webstock.ro

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...