Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
11 mart. 2012

Cum aleg barbatii cadourile

Mi se pare de apreciat efortul oricat de mic al barbatilor de a face mici surprize. De a-si gasi timp sa mearga sa cumpere 3 flori, de a incerca sa le aleaga pe cele care sa fie potrivite/ neofilite/ nu ciudat colorate si de a le oferi la timp, fara sa se simta stanjeniti. Cred ca merita scutiti de chinuiala de a-si bate capul cu ce-si doresc femeile ca sigur ar cumpara acele lucruri care le-ar face fericite daca le-ar avea clar scrise pe o lista si nu ar fi, desigur, niste extravagante aparute din vanitate.

Saptamana asta, la lansarea Gillette Fusion ProGlide – un eveniment cu o infuzie de vedete si fotbalisti – Razvan Lucescu, care recomanda produsul, spunea ca unul dintre motivele pentru care ii place noul Gillette e ca dupa barbierit sotia lui e foarte incantata. Mi se pare o afirmatie curajoasa din partea unui barbat. Ca si cum, pe langa beneficiile barbieritului cu ele mai subtiri lame, poti sa faci dintr-un gest de ingrijire personala un cadou pentru persoana iubita. Adica, sa gasesti resursele care te fac sa te simti si sa arati bine, pentru a aduce in relatie aceasta stare de spirit.

In alta ordine de idei, atunci cand sunt pusi sa ofere ceva, barbatii gandesc foarte punctual. La petrecerea bloggeritelor, Lady Bloggers Party, al carei concept era ca 40 de tipe din blogosfera sa invite 40 de tipi cu blog iar barbatii sa se prezinte cu cate un martisor, fara sa stie exact de la cine a venit invitatia, cadourile au fost dintre cele mai surprinzatoare. S-au primit de la magneti de frigider, zambile, breloc cu Swarovski, set auto, brosa, bilete la teatru… Vodafone, ca organizator, a ales pentru toate tipele macarons si obiecte decorative realizate manual din lut. Dovezi cu poze: link1, link2.

Pentru cei care ati fost prezenti: ma ajutati sa fac o lista cu celelalte cadouri de la petrecere? 🙂 Chiar vreau sa vad pana la capat cum aleg barbatii cadourile…

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...