Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
9 ian. 2013

Ce initiative sustine angajatorul tau?

Am dat astazi peste anuntul asta despre un curs de creative writing. Ma intereseaza in mod direct pentru ca se adreseaza unei nevoi pe care o am si eu, aceea de a crea continut de care este nevoie in comunicarea de zi cu zi pe paginile de Facebook pe care le intretin, in textele pentru campaniile de mailing, in update-urile de pe siteurile de care ma ocup, in ofertele periodice si promotiile care trebuie facute.

Problema pe care o am eu este ca avand mai multi clienti in numele carora trebuie sa comunic trebuie sa invat sa fiu intr-atat de creativa incat urarea asta „Sarbatori Fericite si un An Nou cu bucurii!” sa imi iasa diferit pentru fiecare client in parte, fara sa creez senzatia ca repet acelasi mesaj. In fiecare an avem cam aceleasi ocazii: Sfinti pentru care facem urari, Valentine’s si Dragobete, 1 si 8 Martie, Paste, Craciun si Revelion… In fiecare an e la fel. Si, in sensul firesc si dorit al lucrurilor, de la an la an comunicarea e pentru mai multi clienti… Cateodata fac mintal un exercitiu descurajant: in cate moduri poti sa spui „La Multi Ani!”?

Asa ca m-am bucurat sa vad ca se organizeaza un curs de 10 sedinte care te invata sa scrii. Sa scrii altfel decat cum te-ai obisnuit, sa descoperi scriitura noua, sa evoluezi in scris. Detaliile despre curs sunt astea si nu mica mi-a fost dezamagirea cand am vazut ca pretul este 1200 Lei.  Si gandind eu in scris ca 1200 lei e prea mult! as putea plati jumatate… unde e angajatorul care sa sustina o astfel de initiativa? cel mai hoinar prieten al meu mi-a dat un raspuns la care nu gasesc replica:

poti sa ceri bani de la firma
dar n-o sa ti-i dea nimeni, pentru ca nu se justifica dpdv al businessului
investind 1200 de lei in cursul tau, se presupune ca trebuie sa aduci un plus de cel putin 2400 de lei in urmatoarele 6 luni de la incheierea cursului. asta inseamna cam 100 de euro pe luna
cui ii poti creste fee-ul pentru ca scrii tu mai creativ?

Intr-adevar, nu am argumentele pentru a justifica o finantare in dezvoltarea personalo- profesionala. Cum stau lucrurile in piata? (mai) Exista bugete alocate de angajatori pentru traininguri si cursuri?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...