Alina Constantinescu

spring_summer_2018
11 mai 2018

Fustă picantă și sandale „am-un-weekend-obraznic.pa!”

Pentru că de curând am luat un contract de Introvert Influencer Wannabe in Chief, cu servicii pe îmbrăcăminte, teatru și pisici (unde la pisici încă se negociază, deci posibil să fie, după caz, cafea pentru society purposes, ceai cu jager sau semințe de chia în parcare la mall), vă las aici primul livrabil din seria „tâlc în ținutele mele”.

Înainte de orice, vreau să spun că stilul meu variază de la lene-de-vară-tot-timpul-anului la my-crazy-colorat. Tânjesc desigur în secret la Cool.Hot.Happy., păi da cum? Din acest motiv, mi se pare normal că atunci când mă uit în oglindă sunt eu, dar nu arăt ca mine, ceea ce nu-mi strică deloc bucuria (de unde și percepția că-s defectă pentru această lume perfectă).

Ca să fie un pasaj scurt, funcțional și 100% discutabil, i have a crush pentru un weekend obraznic, ca să simți că trăiești, altfel ce ar fi viața decât o înșiruire de zile de joi – cum au zis la teatru, dar despre asta data următoare. Așadar, ținuta cu fustă picantă și sandale obraznice după gustul meu are:

– fustă lejeră în două culori foarte tari, ca să te arunce în soarele blând și să te țină afară toată noaptea
– geacă de blugi pentru diminețile și serile de mai
– sandale în patru culori, cu toc gros de lac pe care mergi ca o pisică la vânătoare

Închid cordial, bravo ai stil!

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One Comment

    Alina Constantinescu

     

    Mai multe rezultate...