Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
24 iun. 2014

Ziua 3 e cu talc

Lucrurile bune nu te fac sa te simti vinovat! Te imping sa fii bucuros fix cu cat iti trebuie si cumpatat fara niciun regret. Nu te forteaza ci iti lasa timp de gandire. Sa plutesti dintr-un obraz in celalalt, pe dinauntru, si sa captezi alchimia fiecarui element.

Lucrurile bune iti dau ocazia sa spui tot ce ai pe suflet. Si sa le consumi fara sa iti faca rau in niciun fel, daca le tratezi cu respectul cuvenit. Ce poate fi mai onest?

Lucrurile bune nu te lasa sa iei decizii in graba. Te invita la un antrenament riguros de cunoastere si descoperire. Nu e loc deci de compromisuri sau de jumatati de masura. Iar o intalnire de genul asta presupune eforturi, mai multa atentie si mai multe nuante decat suntem dispusi sa oferim in lucrurile de zi cu zi.

Lucrurile bune te „obliga” sa faci anumite declaratii de ordin personal.  Si in asemenea situatii, nu vrei decat sa devii mai bun, poate, cel mai bun. Si pe acest drum batatorit de sensuri ascunse e posibil, chiar, sa te redefinesti in cele mai fragile structuri. Si din cand in cand sa ti se faca mila de prejudecatile celorlalti si de teama lor stupida… de a intelege ciocolata cruda.

Ziua 3 a inceput tot cu #amaruideciocolata care mi-a umplut obrajii de cirese carnoase.

Acesta fiind zise, nu credeti ca lucrurile bune ar merita toate sansele din lume sa fie iubite?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...