Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
6 sept. 2010

Webstock 2010. Cine vine cu mine?

Imi aduc foarte bine aminte de editia Webstock de anul trecut (in poze pe blogul lui Sorin Rusi pe care atunci l-am intalnit prima data, de exemplu) pentru ca, pentru mine, a fost cea mai importanta oportunitate de a trece din online in offline. Ocazie cu care am intalnit oameni de care pana atunci doar auzisem, pe care ii citeam pe blog sau ii stiam de pe retele sociale: Corina Georgescu, Adrian Ciubotaru, Dan Lucian Stefancu, Anca Nelersa, Carmen Rusu, Corina Scheianu (si chiar multi altii) pe Viorel Spinu cu balonul lui zburator 😛 si premiile castigate sau pe Bogdana Butnar, Adrian Soare, Bobby Voicu in prezentarile lor (de fapt, prezentarea lui Bobby am ratat-o atunci dar gasiti idei coerente despre ce s-a discutat la Victor Duluta aici).

Mai mult decat atat, la vremea aia a fost o iesire din zona mea de confort in mijlocul multor oameni pe care nu ii cunosteam. Si o provocare personala sa fiu printre cei care au blog desi eu nu aveam (nu doar blog dar nici ideea de cum ar fi sa am…)  Blogul acesta a aparut ceva mai tarziu dupa ce mi-am invins teama de a scrie public si mi-am creat dorinta de a impartasi din gandurile, parerile si substraturile mele. Dorinta care a aparut cam dupa 7 luni de socializare (si guest posturile de la Alex Negrea)  dar Webstock 2009 a fost evenimentul care, fara sa imi dau seama atunci, mi-a amplificat cel mai tare apetitul…

La aceasta noua editie, in calitate de Event Ambassador pentru Webstock 2010, pot oferi la randul meu 3 invitatii. Sustin evenimentul si am scris despre el pentru ca sunt de parere ca orice posibilitate oferita unor oameni cu interese comune sa participe la dezbateri este binevenita.  In plus, in acest mod se mareste gama de idei care pot fi aduse in discutie si avem nevoie de dialog si interactiune pentru a ne negocia ambitiile sau aspiratiile despre subiectele care ne intereseaza.

Mi-ar face placere ca aceste invitatii sa ajunga la cei care isi doresc sa participe la conferinte si workshopuri, poate pentru prima data, si care vor sa descopere cat mai mult din zona de social media. Mai ales ca in acest an se va discuta despre perspectivele acestor platforme de comunicare si despre cele mai noi aplicatii si strategii folosite in campaniile de maketing derulate pe online (am scris despre temele de discutie aici). De asemenea, unul dintre vorbitorii internationali este Alexis Bonte, co-fondator si CEO al eRepublik, o companie care a revolutionat modul in care jocurile de strategie sunt create, distribuite si impartasite de comunitatile online (detalii aici).

Asadar, daca nu ati avut pana acum ocazia sa participati la Webstock – important atat pentru experienta pe care o ofera  ca speaker de a formula, exprima, discuta si genera o varietate de idei cat si pentru initiativa  de a aduna la un loc oameni pasionati de social media – sau daca ati mai fost si vreti sa luati parte si la editia din aceasta toamna, va invit sa va motivati alegerea aici in comentarii.

Trebuie sa mai stiti ca evenimentul are loc pe 16 Septembrie in Bucuresti pe durata unei zile intregi (daca nu sunteti din oras, luati in calcul ca trebuie sa va aranjati cu drumul si cazarea in cazul in care nu vreti sa veniti si sa plecati in aceeasi zi) si este structurat in mai multe sesiuni de prezentari/ discutii/ conferinte (printre care si Connections)

Ne vedem la Webstock 2010! Pentru mai multe detalii consultati site-ul dedicat www.webstock.ro

PS. Anunt castigatorii printr-un update de a doua zi la acest post, asa ca fiti pe faza si intre timp exprimati-va 🙂

Update: Invitatiile pentru participarea la Webstock 2010 se duc catre:
Claudia Sendroiu (Twitter || LinkedIn)
Gianina Artene (Twitter || Facebook)
Lavinia Biberi (Twitter || Facebook || Blog)
Le rog pe fete sa isi verifice mailul, de asemenea pentru toti ceilalti doritori se mai poate solicita pana vineri cate o invitatie aici.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...