Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
24 oct. 2012

Vorbesc la Digital Divas

Vineri, 26 Octombrie, are loc prima editie Digital Divas – un eveniment dedicat carierelor in social media. Conferinta este organizata de Evensys in colaborare cu Avon Cosmetics si isi propune sa ajunga la cat mai multe femei implicate in online, comunicare si social media si sa fie un loc de networking si schimb de idei intre oameni care activeaza sau doresc sa activeze in social media.

Laitmotivul acestei intalniri este „Transforma-ti pasiunea in cariera” si personal il consider suficient de provocator intrucat se refera la cum poti teoretiza intr-o metoda de lucru o modalitate personala de interactiune si comunicare pe online. Eu, recunosc, nu m-am gandit serios niciodata ca o sa fac din asta un task de zi cu zi…

Vineri voi povesti pentru prima data public cum pornind de la un post pe blogul meu am ajuns sa lucrez intr-o echipa care construieste prezenta pe online a destintatiilor turistice. In egala masura, voi incerca sa punctez care este acum cea mai mare provocare pentru mine si in ce masura toata aceasta conjunctura imi influenteaza felul de a comunica pe plan profesional sau in viata personala.

Participarea este gratuita si se face pe baza unei invitatii pe care inca o mai puteti solicita pe site-ul evenimentului, unde sunt disponibile si toate detaliile despre eveniment: www.digitaldivas.ro.

De asemenea, puteti urmari live transmisiunea fie pe site sau chiar aici daca reveniti vineri la acest post:

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...