Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
28 aug. 2012

Vernisaj CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate?

Imi place mansarda FFFF(ssssite)! Acolo am vazut prima colectie de strumfi cu ocazia lansarii propriei biblioteci de comunicare – o colectie de carti pe care le poti lua acasa daca donezi bibliotecii o carte din domeniu-, acolo am cunoscut-o pe Elena – imi plac pisicile negre fiindca am avut si eu una -, la ei mi-am antrenat sinapsele in timpul orelor de fitness creativ si tot la ei am vazut vara trecuta prima expozitie de ciorne.

Saptamana viitoare, pe 6 septembrie, Ciorne se verniseaza din nou. Organizatorii spun ca:

Expoziția Ciorne 2.0 va face radiografia unor proiecte mari din România și va răspunde la întrebarea „Cum devin ideile realitate?”, punând accentul pe cum s-au născut, cum au evoluat ele până la produsul finit, care sunt pașii pe care i-au urmat și care au fost obstacolele în drumul lor. Este o expoziție de EXPOZIȚIE DE SCHIȚE, NOTIȚE ȘI MÂZGĂLELI, care la prima ediție a adunat peste 20 de idei în devenire, așa cum au evoluat ele de la stadiul de gând și până la forma lor ultimă.

Vor fi acoperite domenii ca antreprenoriat (interesant!), design, advertising, ilustrație sau arta, bijuterii cu tipic folcloric, schite de film. Data trecuta stiu ca am citit aproape toate textele de prezentare si sunt convinsa ca si de data asta pe partea de copywriting voi gasi idei bune prinse in cuvinte bine scrise. Abia astept!

Unde si cum? Detalii.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...