Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
14 mai 2012

Va trimit la Narcotango!

… bineinteles daca va place tango-ul electronic si daca maine, 15 Mai, sunteti disponibili de la ora 20.00 pentru un concert de 2 ore la Sala Palatului.

Spectacolul trupei argentiniene este realizat dupa conceptul coregrafic al lui Razvan Mazilu. Singurul spectacol pe care l-am vazut in coregrafia lui Razvan Mazilu a fost Block Bach, in urma cu vreo 5 ani, si imi aduc aminte ca la vremea aia mi s-a parut cel mai potrivit spectacol la care poti invita un turist care nu vorbeste romana.

Despre concertul de maine stiu doar ca momentele de tango argentinian vor alterna cu cele de box, acrobatie, balet sau dans contemporan. Ceea ce canta ei ma duce cu gandul la piesa de teatru „Dragostea dureaza 3 ani”, probabil din cauza asemanarii pe care (superficial) o fac cu Gotan Project, pe care i-am auzit pentru prima data in timpul acelei piesei ca soundtrack.

Asadar, daca vreti sa petreceti o seara din cursul saptamanii altfel decat la film sau in Centrul Vechi [ahh, cred ca mi s-a facut dor de stat la terase :], va ofer 2 invitatii duble (puteti veni insotiti) la Narcotango. Dau inclusiv invitatia mea, fiindca eu voi ajunge oricum si nu vreau sa irosesc nicio oportunitate, poate sunt printre voi oameni care chiar isi doresc sa vada spectacolul.

Va rog sa imi lasati comentariile voastre in cursul zilei de azi cu ce considerati de cuviinta (nu e un concurs, e o ocazie). Am insa de pe acum rugamintea pentru cei doi care vor primi invitatiile (ii aleg eu, nu e prin tragere la sorti) sa revina dupa spectacol cu un feedback.

Ah, da, Narcotango canta cam asa:

Narcotango in concert in Rusia


Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...