Alina Constantinescu

Alina spațiu relaxare
16 dec. 2016

Sărut’mâna, vă micșorez abonamentul!

Tocmai am avut o discuție psihedelică cu un reprezentant de la compania de telefonie mobilă pentru studenți. Ofcors, și eu arăt de 25 de ani :)) Mi-am dat seama însă că nu vom ajunge nicăieri, din punctul în care am auzit la capătul celălalt o voce de femeie. Tot 25, care mi-a spus timid „sărut’mâna”. Offf, doamne! Începem…

– V-am sunat ca să vă spun că vă micșorez abonamentul!

– Aoleu, păcatele mele, promit că nu mai mănânc nimic după șase seara și o să mă spăl pe dinți, vă rog, nu-mi luați minutele și netul!

– Vă ofer o reducere de preț în care primiți 3GB de net și 100 de minute naționale. Dar pentru că vă ofer un bonus, primiți 6GB.

– Aaaa, hai, că m-am prins: cu o mână dați, cu una luați. Bad cop, good cop 🙂 Deci ce să fac? Uitați, eu am o altă propunere. E mai excentrică și zice așa: nu îmi micșorați nimic, îmi dați în plus. Ce ziceți?

– Păi, atunci plătiți mai mult.

– Păi, haideți, sunteți femeie ca și mine, tot 25, știti, noi femeile… Eu vă propun să plătesc la fel. De fapt, nu!, vă propun să plătesc mai puțin, pentru că suntem în această relație de 10 ani (11?!) și îmi permit pentru prima dată în viață să vă cer ceva. Știți, noi femeile de 25, ținem la prima dată...

– Da, vă înteleg, dar nu se poate. Acestea sunt ofertele obișnuite.

– Oh, vai, insist. Dați-mi o ofertă neobișnuită. Nu mă supăr!

– Vă înțeleg dar acestea sunt ofertele standard și nu vă pot oferi altceva. Eu v-am identificat nevoile și în secunda următoare v-am spus ce ofertă avem.

– Păi, uitați cum facem: nu-i nevoie să identificați nimic, că vi le-am spus eu. Și, mai mult, am chiar o ofertă pentru mine care mă va face foarte fericită și sună deosebit de bine: câte 1GB trafic pentru fiecare an în rețea și 100 de minute internaționale pentru fiecare an petrecut în rețea.

– Dar ce faceți cu atâta net? Că eu personal am un 1GB și nu îl consum niciodată. Vă spun eu că nu aveți ce să faceți cu atâta net.

– Ei, mă laud, ce să fac? Mă duc și le spun prietenilor, băi, ce tare e că oamenii aștia cu care mă știu de 10 ani (11?!) mi-au dat oferta asta personalizată, pentru că suntem într-o relație corectă, romantică și absolut fabuloasă. Și, dincolo de orice, pentru că vor să fiu eu fericită.

– Da, dar nu se poate! Eu v-am făcut oferta standard. Și, știți, eu n-am nicio putere, superiorii decid. Sunați dumneavoastră la relații cu clienții.

– Nu m-ați convins să rămân. Îmi spuneți practic că tot timpul petrecut împreună nu valorează nimic?

– Vă ofer minute nelimitate în rețea și consum nelimitat în rețelele de socializare.

– În ce rețele de socializare?

– Pe Facebook, pe Instagram, pe Snapchat [insert my bad thoughts here: zi Twitter și m-ai cucerit!]. Ca dacă rămâneți fără net, să nu consumați în plus și să puteti vorbi în rețelele de socializare.

– Păi, dați-mi cât net v-am cerut și vă asigur că nu voi avea nevoie de bonusul cu trafic nelimitat pe Facebook.

– Păi, nu pot să vă ofer.

– Offff, viața mea, dacă nu vă doriți să mai stăm împreună n-are niciun rost să continuăm câtă vreme nu primesc nimic conform așteptărilor mele, pe care, apropo, îndrăznesc să vi le comunic pentru prima dată, acum.

– Și dacă plecați și pe urmă o sa fie mai rău să știți că nu vă mai puteți întoarce.

– Aoleu și vai de mine! Vă mulțumesc că mi-ați spus dar nu așa mă convingeți să mai stau.

– Eu doar vă informez că ofertele de portare pentru abonamentul de telefonie sunt mai bune pe moment și pe urmă e mai rău.

– Da? Nu știam. Dar cum facem că suntem 10 ani (11?!) mai târziu și nu e neapărat mai bine. Deci, gata, așa vrea soarta să merg spre drumuri mai bune, măcar de moment. Deși ați avut timp să îmi dovediți și cum ar fi fost să fie mai bine, dar nu ați făcut-o și, asta e, haideți să divorțăm.

– Înțeleg, dar eu nu vă pot reține.

– Văd foarte bine asta! Că nu mă rețineti chiar deloc, ce păcat! Îmi doream să fiu recucerită și curtată.

– O să încerc să vorbesc cu superiorii și dacă vă mai sun înseamnă că am primit undă verde.

– … și dacă nu mă mai sunați deloc, înseamnă că ne despărțim? Ca să știu ce am de făcut.

– Eu asta e tot ce pot să fac. Vă mulțumesc pentru timpul dumneavoastră. Sărut’mâna!

Opa, @iubescstundetia tocmai ce mi-a dat follow pe Instagram. Au aflat și ei ceva, cine mai știe?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One Comment

    Alina Constantinescu

     

    Mai multe rezultate...