Alina Constantinescu

Woogie The Alien
16 mai 2017

Azi țopăi extraterestru și nimeni nu știe de ce

Este cinci dimineața. Motana s-a urcat pe noptieră și, în timp ce mă privește, dă pe jos una câte una foile din teancul de pe-acolo. Opa! Nu-s niște foi oarecare. Au o poveste extraterestră cu emoticoane și nopți nedormite, cu niște weekenduri faine cu meșterit și discuții și clătite făcute de un francez și la un moment dat cu un cal cu care am sărit calul pe Facebook într-o seară de vineri în Mall.

Pe scurt foile astea au povestea lui Woogie! Un roboțel pentru copii după o idee pe care am auzit-o pentru prima dată undeva acum doi ani. La început nu avea niciun nume. Avea însă focul de a face ceva și de a duce lucrurile din punctul A în punctul B. De atunci și până azi, Woogie, fiind extraterestru, a făcut lucrurile mult mai repede și comprimat, decât aș fi crezut. Pentru că la el pe planeta lui timpul curge altfel.

Astăzi este marți, 16 mai! Facebook zice că prin 2013 azi e ziua în care mi-am desenat tatuajul cu inimă. La anul Facebook va zice că azi este ziua cea mare în care a început campania de crowdfunding a lui Woogie. Nu va ști însă să zică și că ultimele săptămâni au fost despre părinți, copii, noi forme de educație, emoții și tehnologii cucuiete. Despre o motivatie, un sens și un rost de la niște extratereștri foarte-foarte mișto, super-pozitivi, smart, jucăuși, pasionați. De la care eu am învățat cum e atunci când crezi în lucruri mai mari decât tine, până la lună și la stele.

Nu va ști nici să zică că a fost despre oameni cu care nu am mai vorbit de mult și care au zis că sunt acolo cu mine, fac 1, 2 și 3, pentru că au încredere. Sau despre entuziasm și bere roșie și ce bine e să faci lucrurile mai ușoare, când găsești în inbox: „Mă bucur să te avem around. Voiam să-ți mulțumesc pentru asta. Că ești aici și că ești așa!” și „This is it ! Bravooo. Bravooo. Bravooo !!” și „Băi, o treabă scurtă: merci muuult!!”.

Woogie cu copiii

Woogie cu copiii

DAR azi e 16 mai, marți. Woogie e live pe Indiegogo, poate cea mai importantă platformă de crowdfunding cu o comunitate de 15 milioane de oameni și prin care s-au finanțat proiecte de-a lungul timpului de 1 miliard de dolari.

Deci, azi e prima zi de campanie și Woogie e 79$ apoi va fi o perioadă limitată 99$ iar apoi 109$ la un preț super discountat pentru părinții înclinați către metode non-formale de educație.

Și mai știu că Facebook nu o să știe să zică nici care-i treaba până la capăt și de ce îl iubesc pe Woogie când zice că dacă mănânci broccoli o să fii sănătos și că dacă vrei să fii sănătos și plin de semințe atunci trebuie să fii plin de broccoli :))

Așa că eu, azi, 16 mai, pentru toate motivele care nu se văd și pentru că vreau ca Woogie să aterizeze pe Pământ o să țopăi extraterestru! Și v-aș invita să faceți la fel 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...