Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
29 ian. 2012

Tip de boxeri sau de slipi?

Citind despre dedesubturi ale barbatilor mi-am dat seama ca exista doua atitudini antagonice in ce priveste lenjeria intima: sunt cei care raman fideli slipilor scurti, clasici, si cei care prefera croielile lejere ale boxerilor.

Nu contest ca dincolo de calitatea croielii si a materialului este senzatia cea care conteaza si in baza careia se face alegerea. Pana la urma porti ceva in care te simti bine. Dar pentru ca stilul este legat de alegerea produsului corect ar cam trebui sa purtam ceea ce ne pune in valoare nu doar ceea ce ne place, nu?

Vad ca noile modele au depasit sfera unei masculinitati traditionale si vor sa dea personalitate barbatilor prin variante foarte colorate, chiar comice (click sa vedeti cat de jos a ajuns Obama). Inteleg ca strategia este de a oferi barbatului o experienta degajata atunci cand isi cumpara lenjerie si un aer tineresc atunci cand o poarta (cine isi cumpara lucruri sa arate batran?). Experiente care sa nu mai fie atat de mult legate de obsesia trupului (vezi celebrele reclame Calvin Klein).

Dar imi pare ca unele modele de acum sunt a-masculine si din punctul meu de vedere total neprovocatoare. In plus, se fac insistent haine in marimi foarte mici care sustin imaginea uni barbat cat mai slab si foarte efeminat. Imi aduc aminte ca iarna trecuta am vazut pe undeva cei mai colorati boxeri masculini (o sa radeti, dar era cat pe ce sa imi iau o pereche din cauza culorilor :D)

Personal accept mai usor acest model sau similar si nu varianta asta care se numara printre cele mai vandute modele de pe site-ul respectiv. Poate ca peste ei poti purta si pantaloni mai stramti, de costum sa zicem, ori dintr-un alt material afara de blugi, dar daca te loveste vreun taxi? Sper sa nu incepem sa vedem mai mult roz :)) ca tot citeam ca tendinta este de a face lenjeria purtabila cat mai mult la vedere… Ar fi incurajator ca preferintele barbatilor sa fie totusi pentru versiunile erotic-clasice si mai putin pentru cele de bufoni.

Apropo, in  SUA corsetele inregistreaza cele mai bune vanzari din sectorul de lenjerie (desigur pentru femei) datorita modelelor sexy care modeleaza forma corpului. Stiati ca lenjeria intima de barbati este singura categorie din gama pentru barbati care tine de imbracaminte care e cumparata mai mult de femei? – explicatie 😀

Si ca sa nu intru in detalii instabile, pun o alta intrebare: voua maieurile nu vi se par redundante?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...