Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
9 mart. 2013

Telefoane mobile la Predeal

Mi s-a activat si mie de curand atentia asupra Orange Romania si Asociatia Green Revolution care au desfasurat in aceasta iarna un program pentru a populariza reteaua de internet de mare viteza 4 G. Care program s-a numit Orange 4G Tour si a avut loc  in Bucuresti, pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov.  Iar printre orasele unde a ajuns caravana s-a numarat si Predeal. De aici si interesul meu brusc, desi tardiv.

In comunicatul de presa erau mentionate activitatile despre care am aflat eu din surse importante de acasa 😉 ca au fost distractive pentru elevii de liceu: acces intr-un camion special amenajat unde au fost prezentate istoria telefoanelor mobile, tehnologia 4 G si modalitati de reciclare a dispozitivelor mobile uzate. De asemenea, elevii au putut vedea o expozitie de telefoane mobile din generatii diferite si holograma formatiei Moonlight Breakfast – ei adica (am pus pe repeat, suna bine) – in concert. Ocazie cu care a fost prezentata aplicatia Info Ski.

Cand eram eu la liceu nu imi aduc aminte sa fi se fi implicat vreun brand in viata liceenilor din Predeal. Ce-i drept, pe vremea aceea, cred ca in tot liceul, pana cand am terminat, doar 2 baieti au avut telefoane mobile. Primul meu mobil a fost un Motorola si eram deja in primul an de facultate.

Insa dincolo de aceste initiative, pentru cei care am crescut in Predeal si am plecat la un moment dat orasul se degradeaza ireversibil. Nu stiu daca peste cativa ani Orange sau alt brand va mai gasi liceul deschis si profesori care se le spuna elevilor despre alte actiuni similare…

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...