Alina Constantinescu

Teatru Family Affairs
2 nov. 2016

Trash. Satiră. Comedie. Family Affairs

Iaca, nu am avut timp să scriu, dar mai demult am fost la teatrul ăsta despre care merită să strig în gura mare că e cea mai tare piesă de teatru pe care o cunosc! În primul şi în primul rând pentru că are de toate: de la costume de baie şi tocuri imense, la blănuri extravagante şi silicoane. Pe scenă se fumează, se dansează, se cântă live.

Este cu bătaie cu făină, al treilea război mondial, drepturile animalelor, incest, iubire, droguri, căsnicie, sex. Şi cu bărbaţi exploataţi de soţii şi de copii, care nu au caracter şi nici forţă, dar care vor să se elibereze. Este cu Mihai Smarandache pe care l-am descoperit pentru prima dată în rolul lui de negru cu sex appeal, apoi în alte două piese de la Odeon.

Este despre personaje cu valori inversate, în care ai ocazia să regăseşti pe cineva cunoscut. Sau chiar pe tine însuţi! Ha-ha! O demenţă, deci play şi nu credeţi nimic din ce auziţi. Mai ales că am recitat pe repede înainte fiindcă nu prea mai aveam baterie. Mergeţi de vedeţi! La Odeon, da?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments

    Alina Constantinescu

     

    Mai multe rezultate...