Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
30 apr. 2012

Sunt cam superficiala!

Nu vreau sa vad acest film pentru ca am vazut trailerul de vreo 5 ori pana acum la cinematograf in ultimele 3 saptamani. Deja stiu pe de rost tinutele actritei… Singurul dupa care am exclamat: „Wow, ce film!” si am tras in piept o gura de aer din parcarea mall-ului de unde ieseam este unul care trateaza in mii de efecte speciale lupta banala dintre binele uman si raul extraterestru. Poate si pentru ca mie imi place tipa asta, si nu pentru ca ar fi talentata ci pentru ca e participativa (in sensul in care se lasa transformata si transmite ca se simte bine in pielea ei oricum).

Tot cu efecte speciale este si Lockout (Misiune pe MS One) dar in ciuda acestora sfarsitul este atat de slab incat pana si eu in superficialitatea mea nu pot spune ca asta e un film bun cap-coada. Are un dinamism al povestii, dar replicile sunt slabe, chimia dintre el si ea scartaie, iar ea e o tipa care flirteaza foarte prost.

Cum nu pot spune ca e un film bun nici The Cold Light of Day (Lumina Rece a Diminetii) in care Bruce Willis, cap de afis, nu joaca decat in prima jumatate de ora. Si nu, nu mai apare deloc, nici macar la sfarsit. E de inteles totusi! Tipul are aproape 60 de ani, s-au dus vremurile cand ii salva pe toti…

O dovada in plus care sustine lipsa mea de consistenta e si asta. Eu nu sunt atenta la versuri, la ritm, la sunetele dintr-o piesa. Sunt in mare parte ascultator de Vibe FM si ProFM Dance, ignor multe cantece bune pentru ca nu le cunosc povestea ori pentru ca rar ascult semnificatiile corespunzatoare. Nu mai zic ca ultimul meu playlist asteapta de vreo 4 luni sa fie incarcat in player… Si tot asteapta…

Ma mai salveaza in schimb cate o piesa de teatru foarte bine jucata, in care barbatii sunt caricaturizati pentru ca nu cunosc nimic din universul femeii si vad casatoria ca pe indeplinirea unui favor personal ori ca un act social care trebuie bifat. Piesa are in jur de 3 ore, daca sunteti la fel de superficiali ca si mine la pauza sigur vesti dori sa rontaiti ceva.

Ca sa mai spal putina urmaresc acum la TVR1 o emisiune despre teatru ai carei invitati sunt chiar Mariana Mihut si Victor Rebengiuc. Si in spiritul aceleiasi idei de 1 Mai nu voi merge nici la mare nici la gratar! Incerc sa ma reabilitez :))

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...