Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
3 feb. 2012

Spioanca pentru o seara

Aseara Trilulilu un lansat zonga.ro, cea mai noua colectie online de muzica din Romania. Momentan serviciul este disponibil doar pentru un numar limitat de utilizatori iar promisiunile cu care vine inca de la inceput e ca playlisturile tale se salveaza automat pe orice device al tau si ca iti poti sa le asculti si cand nu ai conexiune la Internet (astea m-au incantat pe mine, mai sunt si altele).

La petrecerea de aseara (vezi tot felul de impresii si poze adunate de pe Twitter/ #ziuaz & de pe Facebook/ ZongaMusic) am primit un cod pe care inca nu l-am folosit. Deci momentan nu va pot spune ce muzica gasiti aici sau cati artisti sunt. Cand voi testa o sa profit de optiunea lor de Smart Play care se bazeaza pe recomandarile pe care ti le face Zonga. Eu niciodata nu stiu nume de piese, nu mai suport sa aud in cluburi melodii de pe radio si consum destul de repede orice playlist as face, fiindca le fac in functie de stari de moment. De-aia imi plac mixurile gata facute (thank Ligia Adam, la tine am gasit linkul), fiindca te pastreaza intr-o stare dar au si un element de surpriza neurmarind ce melodie urmeaza. Plus ca eu nici nu stiu prea multe melodii si atunci e si un mare element de noutate 😀

Daca aruncati un ochi pe site o sa vedeti ca e integrata si optiunea de interactiune cu ceilalti useri si ma gandeam ca avem deja in .ro social eating, social reading si acum social music. Oare ce mai urmeaza?

Revenind la ideea din titlu, costumatia mea de aseara mi-a adus diverse titluri: de la „nu stiu ce” pe covorul rosu, la Marlyn si chiar Mata Hari, aceasta seducatoare de barbati cu scopuri ascunse. Cert e ca mie mi-au placut niste prietene – amice – bloggerite care au venit foarte aranjate si pregatite portrivit tematicii lor. A fost o petrecere in 5 teme diferite de la rock in black & white, flower-power, disco la rat pack si inca una pe care nu am retinut-o deloc. Iar e ca cea mai mare provocare pentru mine nu a fost rochia ci sa ies in pantofi stiletto cu toc de 7 pe nametii care sunt afara. Asta a fost culmea! :))

Inainte sa iesiti de pe blog, cititi-i si pe ei:

Razvan Baciu|| Zonga – nu stiu ce sa zic

Ruxandra Predescu || ZiuaZ: zuper party de la zonga.ro!

Corina Scheianu || Zonga sau ZiuaZ

Victor Kapra || Zonga by Trilulilu si-a propus sa of…

PS. N-am mai folosit FISA DE EVENIMENT ca aveam prea multe de spus :))

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...