Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
19 ian. 2012

Shit happens!

Noi ca si viata avem imperfectiunile noastre. Eu dorm mult dar sunt simpatica, unii sunt aprigi la vorba dar isteti (ok, ok, ar mai fi si ca nu prea fac efort dar sunt buna la suflet). Cand nu intelegem ce lectie avem de invatat zicem ca viata e nedreapta. Si totusi, in aceasta imperfectiue de zi cu zi lucrurile marunte conteaza. Pentru ca ele fac diferenta intre o viata care te surprinde si una in care nu gasesti motive sa zambesti.

Iar cand ceea ce se intampla in Vegas nu ramane in Vegas, shit happens! Luam cazul meu. Acum 3 zile visam la un pachet de carti de cazinou. Ce sa fac, pot eu sa ma pun cu nostalgiile? Azi l-am primit direct pe birou. Asa cum mi s-a spus: „sunt de la Stratosphere si sunt carti folosite in cazinou o singura data. Original shit!” Deci da, shit happens! Si credeti-ma, e placut rau de tot. Cred ca am si chitait de bucurie!

Dar ca sa nu fie doar lauda pura in postul asta [desi doar asta e, sa ne fie clar :))] va las sa meditati la o intrebare: ce e important pentru voi (in viata voastra) acum?

PS: Multumesc, BUH 😉 Stii tu de ce…

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...