Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
3 feb. 2010

Sedata de iubire

Disclaimer: Acesta este un text dulce-siropos. In caz de considerati ca va „cauzeaza” (iar pentru ca am folosit cuvantul asta limbistii ma urasc, deja, stiu :P) relaxati-va cu asta.

Ea nu a inteles niciodata farmecul iubirii impachetate in mesaje de promovare pentru acele zilele considerate ale indragostitilor. Poate pentru ca vibreaza la lucruri mai subtile care trebuie cautate, surprinse si traite pana la evidenta. Cand ochii ei stralucesc nu mai e nicio indoiala ca isi simte propriile proiectii indiferent de energiile seci din jur si raceala de pe fetele care o intampina.

Ea nu stie sa iubeasca! Nu simte traditia acestui sentiment si nu face pasii coerenti pe acest drum. Ciudat e ca isi alege tocmai intamplarile la care reactioneaza din instinct stramband din nas. Dar tocmai grimasa asta uracioasa e semn ca alegerea la nivel de subconstient a avut loc. Ce urmeaza sunt doar cateva cautari ale ei pentru niste argumente ratacite care sa ii dea curaj.

Ea nu are curaj sa isi implineasca scenele perverse pe care le vede in detaliu! Se simte mai bine cand stie ca nu e prinsa in jocul pe care il joaca, fiindca de cele mai multe ori nu se regaseste in cotidian ci in stari jucandu-si imaginatia. Vibreaza pe niveluri de realitate personala. Acolo unde nu e nimic, pune culoare sa poata visa.

Viseaza mult cand isi reduce vocea critica si dezvolta fantasme care o transforma in ceea nu are curaj sa spuna ca este. Si nici nu ar spune oricui si oricum! Fiindca focul ei intern arde mocnit si combina starile de destindere cu cele de epuizare. Zambeste!

Ea zambeste calm cand merita. Arunca priviri cand stie ca vrea desi nu stie ce vrea. Dar nu asta conteaza cel mai mult cand alege sa fie slujitoarea altor dorinte pentru fanteziile ei! Tace sa isi activeze senzori numai de ea stiuti care sa-i multiplice trairile.

Aceleasi trairi care nu pot fi prinse in cuvinte si fraze gandite. Nu cand ele sunt doar ale indragostitilor

Foto credit: Andi Popescu

Later edit: Sa dam Cezarului ce-i apartine, so photo made by Peter Iancovici.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...