Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
27 feb. 2013

Saptamana viitoare pe vremea asta…

… o sa se intample cea de-a saptea editie a primei conferinte de Internet din Romania si anume Digital Marketing Forum. Evenimentul are loc pe 6 si 7 Martie si spre deosebire de alti ani agenda de doua zile este mult mai elaborata. Am vazut ca de data aceasta se doreste a fi oferite solutii pentru cele mai intalnite probleme pe care le au oamenii de marketing atunci cand se ocupa de campanii interactive. Conform programului care a fost anuntat se vor prezenta de la noi instrumente de masurare a campaniilor online la strategii de marketing digital si studii de caz exceptionale. Stiti care este primul brand romanesc cu 1 milion de fani de Facebook? Si nu, nu vorbim de Ina… Mai multe detalii pe www.digitalforum.ro.

Cu o zi inainte de aceasta conferinta, adica pe 5 Martie, are loc cea de-a doua editie a unui eveniment tot din online, care se cheama Social Media Summit Bucuresti. Se va vorbi printre altele de storytelling, gaming si augmented reality si, nu in ultimul rand, despre branduri si bloggeri. Detaliile despre eveniment sunt disponibile pe site.

Am fost prezenta in anii trecuti la ambele evenimente si le recomand celor care lucreaza in marketing pentru doua componente clasice la care ofera acces: online si networking. Daca nu ajungeti, urmariti paginile de Facebook ale evenimentelor 1 si 2 sau Twitter 1 si 2 pentru ca vor fi multe informatii.

PS. Oare e clar pentru toti potentialii clienti de Social Media ca utilizatorii de Internet din Romania prefera brandurile care aleg sa comunice online cu clientii lor prin cat mai multe canale disponibile si care au o imagine online impecabila? Sursa.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...