Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
22 oct. 2012

Sa ne imbogatim reciproc cu ceva…

„Cele mai bune indicii despre caracterul cuiva sunt: cum trateaza pe cei care nu-i fac niciun bine si cum trateaza pe cei care nu pot riposta” zicea Pauline Philips sub pseudonimul Abigail Van Buren.

5 ALEGERI PENTRU POTENTIALUL PERSONAL

Mi-ar fi placut sa stiu sa spun eu asta dar, mai mult decat atat, mi-ar placea sa pot face neconditionat dovada celor spuse mai sus in fiecare zi…  Sa stiu sa imi aleg experiente in urma carora visele crude, dorintele lamaioase si ambitiile ghiftuite sa se distileze inteligent. Cautam permanent perfectiunea, desi perfectiunea nu este umana. Tranzactionam emotii, desi negocierea ne poate inaspri propriul caracter.

In dictionar e definit prin perseverenta, vointa ferma si corectitudine. Il cautam deopotriva in iubire si in business, pentru ca stim ca nu toate gesturile corecte in sens literal au si capacitatea de a nu rani. Deformat prin greseli repetate si nereparate, risca sa ne altereze toate relatiile deopotriva personale sau profesionale. Si atunci, care sa fie acele alegeri personale pe care le facem pentru implinirea adevaratului potential?

Incerc sa enumar cinci pe care eu le consider importante:

– tine in preajma oameni cu valori diferite de ale tale

– angajeaza-te in promisiuni oneste

– reflecta imaginea lucrurilor bune atunci cand te simti golit punct de vedere emotional sau profesional

– impartaseste resurse

– da ce e mai bun din tine si in situatii cand nu primesti ce e mai bun de la ceilalti

DISTILATA INTELIGENT

Un stil de viata bazat pe distilarea inteligenta a alegerilor este si experienta pe care Tazovsky Vodka, cel mai nou brand de vodca distilat inteligent pentru piata din Romania, o promite consumatorilor. Daca vodca trebuie distilata ca sa isi arate adevaratele calitati, e nevoie ca oamenii sa treaca printr-un proces de distilare pentru a-si forma caracterul și personalitatea.

Numita dupa numele uneia dintre cele mai reci regiuni din lume, Tazovsky Vodka este produsa dupa o reteta traditionala ruseasca, in urma unui proces tehnologic de distilare de 7 ori, denumit distilare inteligenta. In urma acestui proces riguros si atent cronometrat rezulta o bautura perfect echilibrata, de o puritate si o finete extraordinare. La fel cum controlul personal aplicat constient asupra a ceea ce spunem ne responsabilizeaza sa nu facem lucruri rele, asa in cazul distilarii inteligente, atenta supraveghere transforma cele mai pure cereale intr-o vodca de o calitate extraordinara, cu un caracter rafinat si un gust inconfundabil.

CONCURS CU POTENTIAL

Impartaseste-mi care sunt alegerile pe care le faci pentru a-ti implini potentialul personal. Caut sa avem o lista care sa ne imbogateasca reciproc. Pentru asta am disponibil un premiu de cititor relaxat, spontan si elegant: este vorba de un “intelligent kit” Tazovsky care include o sticla de Tazovsky Vodka, o carte de cocktail-uri, un shaker si un set de pahare de cocktail-uri.

Pentru inspiratie intrati pe pagina de FB si descoperiti aici mai multe modalitati de distilare inteligenta, de 7 ori, a cotidianului. Acord premiul unui raspuns bun, curajos, care ascunde o idee frumoasa! Castigatorul urmeaza a fi anuntat pe 5 Noiembrie!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...