Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
18 feb. 2012

Sa fie…

Sa fie jucaus. Sa stie. Sa arunce replici la fileu. Sa glumeasca. Sa te faca sa razi. Sa te culeaga de pe jos. Sa aiba o pereche de manusi fine. Sa se poarte cu manusi.

Sa fie amabil. Sa nu fie cuminte. Sa fie lup. Sa adulmece. Sa nu ii para rau. Sa iti faca cu ochiul. Sa nu zica NU. Sa nu se culce devreme. Sa te trezeasca.

Sa fie prezent. Sa fie ocupat. Sa fie disponibil. Sa aleaga. Sa alerge. Sa aiba ambitii. Sa nu aiba vise. Sa nu ii fie frica. Sa accepte. Sa fie curios. Sa nu se supere. Sa fie generos. Sa fie asezat. Sa nu dispretuiasca. Sa nu fie las. Sa inteleaga.

Sa fie condimentat. Sa cunoasca culorile. Sa ii placa viteza. Sa nu stea. Sa nu se lase. Sa nu te lase. Sa faca suprize. Sa aiba o pasiune. Sa fie pasional. Sa aiba personalitate. Sa fie spiritual. Sa aiba prezenta de spirit. Sa fie descurcaret.

Sa nu aiba prejudicii. Sa nu creada. Sa experimenteze. Sa nu fie experiment. Sa gaseasca. Sa te lucreze. Sa ciupeasca. Sa te placa. Sa participe. Sa asculte. Sa nu te vorbeasca. Sa alunece. Sa nu fie alunecos. Sa nu se razbune. Sa conduca. Sa nu te intoarca. Sa contrazica. Sa nu fie contrazis.

Sa fie inteles. Sa fie acceptat. Sa fie alintat. Sa fie ajutat. Sa fie privit. Sa fie mangaiat. Sa fie sprijinit. Sa fie motivat. Sa fie adus. Sa fie dus. Sa fie lasat. Sa fie inchis. Sa fie cerut. Sa fie ales. Sa fie curtat. Sa fie iubit.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...