Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
23 nov. 2011

Sa ai dreptate sau sa fii placut?

Intre doua taskuri, am ajuns azi la NetCamp 2011 la care merg pentru prima data, desi evenimentul, considerat cel mai cunoscut din Romania printre antreprenori online si dezvoltatori de proiecte web, a ajuns in acest an la cea de-a cincea editie.

Nu am reusit sa prind savoarea prezentarilor fiindca in perioada asta ma preocupa, printre altele, ceva nou care se lanseaza maine. Cu toate astea, pornind de la cateva idei aduse in discutie, mi-au venit in minte cateva intrebari:

– cum iti dai seama sau ce trebuie sa faci pentru a deveni constient de skill-urile tale? ce succesiune de intrebari trebuie sa iti pui sa intelegi care sunt punctele tale forte versus slabe pentru o auto-evaluare corecta?

– la ce te ajuta sa fii incapatanat? si ce trebuie sa faci sa ajungi asa?

– daca crezi suficient de mult in ideile tale nu risti sa nu vrei sa auzi si alte pareri?

– cum reactionezi cand te nemultumeste ceva?

– de ce, desi stim cu totii care sunt lucrurile de bun simt care trebuie facute, acestea apar mereu in prezentari?

Intrebarea din titlu este parte din prezentarea lui Bogdan Secara de azi. Eu ma gandesc ca pe termen lung, pentru linistea personala, este mai important sa ai dreptate decat sa vrei sa fii pe placul celorlati.

PS. Am mai avut sigur cateva ganduri in plus, dar de oboseala si de frig imi e greu sa continui. Pentru un cover al evenimentului va recomand sa aruncati o privire aici.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...