Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
7 oct. 2011

Restaurant cu personalitate. Imi caut Nasul!

Salut! Inca nu ma cunosti dar iti pot spune ca ne vom vedea in curand. Am sa te astept in apropierea unui mare ministru de finante al Romaniei de pe la 1897, un tip pe nume Vasile Lascar. Ai sa ma recunosti dupa specialitatile mele ca la carte si ingredientele care iti vor potoli pofta de peste. Iti promit de pe acum ca voi fi deschis gusturilor tale.

Experientele pe care le prepar pentru tine se incing pe gratar la flacara deschisa pana le auzi cum sfaraie ori se coc incet sa ti le servesc rumene si fragede. Poate veni oricine sa incerce.

Ma numesc „Casa Tulceana”. Sunt cel mai proaspat restaurant din oras si de la 1 noiembrie te invit inauntru cu tigaile nou-noute in bucatarie si toate farfuriile aranjate pe masa.

Dar pentru a fi pregatit brici, caut un slogan care sa se nasca din talentul tau. Iti propun sa fii Nasul meu! Asadar, lasa un comentariu la acest post si surprinde-ma in cateva cuvinte iar pentru cel mai bun slogan imi invit Nasul la masa. In fiecare luna vei gasi in restaurant o masa cu nota de plata de 400 Lei asigurata, disponibila pentru tine  si alti 3 prieteni ai tai pe durata unui an intreg.

Pregateste sloganul pana pe 21 octombrie si voi fi mandru sa iti afisez fotografia ca Nas la intrarea in restaurant. Pana la marea deschidere ma gasesti virtual pe site si pe facebook. Si te rog mult, nu ma fierbe asteptand!

PS. Acesta este un concurs pentru cititorii acestui blog. Scrieti pana pe 21 octombrie ce slogan credeti ca se potriveste restaurantului „Casa Tulceana” care se deschide pe 1 Noiembrie in Bucuresti si castigati o masa de 4 persoane – in valoare de 400 lei – disponibila in fiecare luna, timp de 1 an. In plus, eu voi alege pe unul dintre comentatorii la acest post sa participe impreuna cu mine la inaugurare. Spor!

Credit foto

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...