Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
28 oct. 2011

Redescopera Romania: gata!

La inceputul anului participam pentru prima data in prima plecare Redescopera Romania din 2011 organizata in zona Banat/ Muntenia. La o luna dupa aceasta experienta, plecam pentru a doua oara consecutiv, de data asta pentru a (re)descoperi Maramuresul.

Lansata anul trecut, Redescopera Romania a devenit intre timp cea mai mare campanie cu implicare sociala in Romania realizata de Petrom. In acest weekend cea de-a cincea excursie si ultima din acest an ajunge la final, ocazie cu care se reunesc (aproape) toti partipantii.

In cele 5 excursii de peste an au fost implicati 100 de oameni si ajunge sa va uitati doar pe site-ul www.redescoperaromania.ro pentru o sinteza in imagini si povesti care va ofera dintre cele mai diverse motive pentru care Romania merita vizitata. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant…

Asa ca de azi si pana duminica sunt la Sambata de Sus pentru ultima intalnire cu toti cei care au redescoperit 😀  Nu mai gasesc mailul cu programul, dar sunt anuntate mai multe amenintari activitati indoor si outdoor, printre care mima pe echipe si concurs de desene.

Si desi nu deschide nimeni linkurile de mai jos, dau copy-paste orbeste pentru a posta fraza de sfarsit, altfel ce final ar mai fi fost fara formula de incheiere? Asadar Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...