Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
19 sept. 2011

Redescopar Webstock

Ma uit peste cateva dintre fotografiile din editiile anterioare de la Webstock si nu-mi vine sa cred cati oameni am ajuns sa recunosc. Daca la editia din 2009 erau cel mult 5 oameni pe care ii stiam, ma gandesc ca Vineri nu voi avea timp sa ii salut pe toti.

Ma bucur sa particip pentru al treilea an consecutiv la unul dintre cele mai importante evenimente de Social Media, o desfasurare de forte atat din partea organizatorilor cat si a partenerilor, daca ne gandim ca o singura zi va reuni 2 sesiuni de prezentari, 5 pauze si 12 ore de program. Vedeti desfasurarea pe ore pe site-ul oficial.

Cu aceasta ocazie ii felicit si pe cei 4 bloggeri oficiali care se vor implica sa ofere audientei de pe net cat mai multe detalii din prezentari dar si din culise, fiindca nu e intodeauna usor sa fii relevant pentru cei care te urmaresc dar sa si profiti la maxim de netorking-ul oferit, toate in acelasi timp.

Mai mult, pentru prima data, la Webstock se va inaugura Muzeul „Redescopera Romania” cu obiecte personale sau mai putin (inca ma gandesc ce sa duc pentru expozitie :D) ale celor care au participat in excursiile organizate prin tara de Petrom (eu am mers in doua plecari consecutive).

Pana la urma, dincolo de valoarea concreta a informatiilor pe care le prinzi dintr-un eveniment dedicat, exista si o componenta emotionala care ne leaga de unele dintre aceste evenimente. Ne vedem Vineri!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...