Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
11 sept. 2014

Ca un hot care-si iubeste calul furat

” (…) Am iubit-o si am scris-o si am slujit-o cu furie, chiar din momentul cand am invatat cum se scriu cuvintele. Am scris jucandu-ma intai cu cuvintele si cu propria mea fiinta, iar apoi cu propriile mele limite si cu lumile imaginare pe care incercam sa le captez prin cuvant.

Am iubit-o cu furie dar n-am iubit-o pana la capat. (…) N-am iubit-o pana la capat dar ne-am despartit frumos. Cand am simtit ca nu-i mai puteam da totul, i-am cerut iertare si ea m-a inteles. M-a inteles asa de bine incat m-a impins, cu o perfidie la care nu ma asteptam, sa intocmesc aceasta antologie. Sa aleg adica eu insumi ceea ce mi se pare mai bun din ceea ce eu insumi am scris ca un hot de cai care-si iubeste calul furat.

Tulburatoare si perfida, ce sa zic, nu ma asteptam la asa ceva. Mi se parea ca in toti acesti ani am ajuns sa fiu sigur de doua, trei adevaruri. Si uite ca iar trebuie luat totul de la inceput.”

Multumesc Booktopia pentru ca m-ai dus in orasul cu un singur locuitor! Cred ca nici tu, nici eu, nu am premeditat acest drum, dar simt ca in intamplarile tale oricand se mai gasesc locuri.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...