Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
9 sept. 2011

Rad cand imi vine sa plang

Este deja Septembrie si totusi in seara asta am ajuns in Iunie. In Iunie, la numarul 50. Mai rau, intr-o fabrica. Iar daca asta nu era de ajuns aflati ca era o fabrica plina de bloggeri.

Am fost toti adusi aici de un chinez. Slava Cerului ca nu ne-a chemat sa fabricam masinute de jucarie si espadrile pe care sa le vindem in Dragonul Rosu. Intentiile lui au fost bune: sa vedem cat de simpatici sunt niste baieti!

Nu, nu, ca a fost chiar mai bine decat cum a sunat faza asta cu privitul vazutul baietilor. Fiindca era vorba de baietii de la byron (conform precizarilor cu b mic; in ambele cazuri si pentru baieti si pentru byron ca oricum sunt unii si aceiasi).

Am aflat ca baietii canta! Ok, e aiurea sa zic asta. Rectific: in seara asta i-am auzit pentru prima data pe baietii astia cantand. Se recomanda a se asculta cu o bere in mana. Da, e genul ala de muzica de merge la bere. Poti lua si altceva, dar e ca si cum in loc de cartofii prajiti ai pune langa friptura sufleu de conopida…

Nu suna rau! Ba chiar bine pe langa playlist-ul asta improvizat din alte cantari live. Ati vazut cat de prost dau cantarile live inregistrate neprofesional? Macar stim ca unele sunt din entuziasm si trecem cu vederea. In fine, colac peste pupaza, byron are si un blog. Si cont pe twitter. Si pagina pe Facebook. Si nu numai. Zau ca rad cand imi vine sa plang 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...