Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
29 apr. 2010

Protectie. Si te simti PURE

If i rule the world…
Trezirea de dimineata ar exista doar de 3 ori pe saptamana, zilele ar fi pline de peripetii, ne-am dezlantui pasiunile cu bun simt, am avea un rafinat simt al umorului si am munci pentru ceea ce suntem nu doar pentru ce stim sa facem.

Frumusetea vietii ar sta in libertatea de a ne permite sa facem lucruri spontane, extreme, nervoase dar sigure pe care sa le accesam nepangarite, ori de cate ori vrem, din registrul personal de amintiri ale unor experiente reusite. Ar fi ca un joc care ne-ar da voie sa riscam, sa ne aventuram, sa dam inapoi sau sa ne oprim dupa caz, dar jucat curat dupa toate regulile jocului.

Si cand stim ca exercitiile noastre sunt sprijinite nu putem decat sa ne simtim protejati, mai indrazneti, mai frumosi si mai siguri!

Ice, ice baby…
Noul produs de securitate informatica, Kaspersky PURE, lansat in aceasta seara in Romania, mi-a reactivat aceasta senzatie! Si a stat intr-un cub de gheata :)) Evenimentul a inceput sub indemnul socializarii si a culminat cu un spectacol de sculptura in gheata, cand cele patru litere PURE s-au desavarsit din materia rece, lucioase, decorate si clar taiate.

Intre cele doua momente am inteles ca, trecand peste ce visam/ ne dorim/ vanam, protectia face ca lucrurile sa devina frumoase. Mai ales cand e vorba de mediul online.

Ma gandeam ca in ciuda glumelor nereusite dar cu oamenii potriviti, sa fii un pic ironic e o chestie sigura. Ca poti savura surprizele fara teama daca vin insotite cu idei de incredere. Si ca de cele mai multe ori un joc de lumini colorate asortat cu ritmuri corespunzatoare te golesc de stres si de griji.

Iar pentru tot ce tine de viata digitala, Teodor are un indemn clar care incheie cat se poate de curat ideea acestei seri: „Manifestati-va identitatea in mediul online sub protectia Kaspersky PURE”

PS. Carmen este foarte atenta cu invitatii si implicata, Ionut pare mai degraba degajat dar receptiv. Meritele de a fi organizat un event PURE le apartin! Da, da se aude: si pentru restul echipei 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...