Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
17 mai 2013

Primul tatuaj. Cu inima.

Toata viata mi-a fost frica. Frica de lucruri noi, de oameni, de calatorii si de iubire. Pana cand s-a intamplat ceva – a aparut schimbarea pe care eu am cerut-o, fara sa stiu cum va arata schimbarea asta ori cand va veni- si a inceput reset-ul meu personal.

Saptamana trecuta am spus cu voce tare un gand jucaus: ca mi-as face un tatuaj pe inelar. Si ca simt, cu mintea si cu starea de acum, ca trebuie sa fie o inima. Inima mea care invata sa primeasca si sa ofere. Si pentru ca eu o vad cel mai bine cum arata, am vrut sa mi-o desenez singura. Si am desenat o foaie intreaga de inimi mai inalte si mai late, cu marginile subtiri ori ingrosate, pana cand una dintre ele a parut ca e cea care trebuie sa fie. Si a fost.

La vernisajul cu Tatuajele in Penitenciare (la care puteti merge pana pe 19 Mai) i-am cerut lui Papen cateva sfaturi despre ce sa faci la primul tatutaj. Si, cu proiectiile unei mari iubiri mari pe gene, am ajuns in weekend la salon. Inima mea noua a prins contur in jumatate de ora si s-a mutat de pe inelar pe incheietura. Si de atunci ma bucur de tatuajul asta in fiecare zi. Fiindca stiu ca… Stiu, stiu si va invit sa vedeti cum imi sta cu primul tatuaj si de ce a aparut acum. Cititi mai departe pe BlogInk.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...