Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
14 ian. 2011

Pantofi pentru toata lumea

Vor exista mereu cateva subiecte fierbinti care vor genera mereu discutii chiar si cand credeam ca zeci de ani de comentarii inaintea noastra au racit lucrurile. Dragostea, sexul, frumusetea (ok, ok, sexul si celelalte doua dupa)… Traim de mii de ani impreuna si de fiecare data ne intrebam cu uimire ce vrem de fapt unii de la altii.

Cu toate ca raspunsuri au fost oferite si analizate, pare ca inca nu am gasit decodorul pe care sa il purtam ca pe un gadget modern in buzunar pentru a intelege ce-si doresc ceilalti atunci cand deja stim ce ne dorim noi. Chiar si cand credem ca stim ce vrem, apar noi dorinte! Femeia de Luni nu e femeia de Vineri, pentru ca dorintele ei sunt fluide.  Si pentru ca societatea dezvolta noi tipologii de barbati si ar fi pacat sa ramai agatata de vechi dorinte 😛

Cand m-a rugat Razvan acum vreo 2 saptamani (atat a trecut??)  sa scriu despre ce imi doresc de la barbati in 2011 stiam fix ce vreau. Am scris textul in mai putin de 10 minute, si in alte 25 l-am retusat cu virgule. Daca Razvan m-ar intreba acelasi lucru azi, as adauga sigur alte cateva elemente in plus. Nu de alta, dar azi pornind de la aceeasi discutie cu Auras (care apropo, si-a facut pagina pe Facebook pentru blog,  stiti da?)  am descoperit printre hohote de ras ca de fapt femeile nici nu-si doresc altceva de la barbati decat… pantofi! Pentru ca barbatii sunt ca pantofii: trebuie sa aiba pielea fina, sa te ridice la inaltime si suficient de lejeri incat sa poti sa-ti bagi picioarele in ei cand iti vine 😛 :))

Haideti, priviti cu detasare toata aceasta poveste! Sa stii sa fii detasat e un semn de inteligenta, aceeasi pe care cineva sustinea ca am omis-o cu desavarsire din dorintele noastre feminine banale! Sa fie pantofi pentru toata lumea, deci!

Credit foto

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...