Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
3 mai 2012

Nu citi daca nu esti fan VAMA

„Cateodata vine unul cu o idee si se pare ca tot el trebuie sa marjeze pe ideea lui fiindca e mai personala pentru el decat pentru colegii lui.”

„Lasa-ti loc sa fie asa si asa!”

„Rezultatul de acum e rezultatul tuturor reactiilor de dinainte…”

Mi-am notat la un moment dat cateva idei de la Chirila. L-am ascultat povestind despre creativitate si mi-a placut mai mult cum spunea lucrurile si cum le dadea forta prin atitudine si gestica decat ideile ca atare. Cu aceeasi ocazie am putut asculta forma bruta din doua piese care urmau sa fie lucrate pentru noul album. Una dintre ele trebuia terminata chiar in acea seara.

Cred ca pot sa va spun ca nu mi-au placut pana cand Tudor Chirila a inceput sa impartaseasca de unde a aparut intr-o parte un sunet, cum s-a format in cealalta o masura, cum refrenul a pornit de la ritm fredonat la semafor… Am inteles ca si-au pus la bataie inspiratia, creativitatea, timpul si energia pentru lansarea acestui album care va avea loc pe 28 Mai la Sala Polivalenta.

Saptamana viitoare am ocazia sa merg la o auditie in premiera a noului album VAMA, „2012”, in Garajul Europa FM, de la ora 19.00. Si pentru ca se poate, vreau sa invit doi dintre cititorii acestui blog si fani ai trupei sa vina si ei. Va cer la schimb sa imi spuneti care este… care este… gata am gasit: care este articolul care fie v-a placut cel mai mult din tot ce ati citit despre baieti, fie nu v-a placut deloc (si de ce). Vreau sa mi-l recomandati si mie sa vad despre ce e vorba… Astept comentariile voastre peste wekeend, pana Duminica 6 Mai!

Intre timp, urmariti noutatile aici, aici si aici

UPDATE: Invitatiile la auditia VAMA se duc la Gabi, care mi-a recomandat pe mail acest post (mega emotionant!), si la Andrei, pe care ii rog sa imi trimita pe mail numele lor complet pentru lista de invitatii.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...