Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
18 dec. 2013

Nimic nu conteaza mai tare decat sa iti cunosti masura

Am redescoperit-o de ceva vreme pe Nadine. Cred ca toti stim din monden ca este una dintre vedetele de la Scoala Vedetelor, ca a prezentat o serie de emisiuni la TV, ca a facut backing vocals pentru Loredana sau ca a lansat cateva albume.

Ce nu stiam este povestea ei personala greu incercata in copilarie si nevoia de evolutie spirituala ca adult. Ea este exemplul omului cu multe straturi. Care si-a dat voie sa se schimbe ca sa ajunga sa se cunoasca pe sine atat de bine incat sa isi stie masura. Care nu a ramas incremenita intr-o varianta de viata care ii era cea mai confortabila, la un moment dat.

Si nevoia asta de schimbare si de asumare a ta pe de-a-ntregul este ceva in care si eu pun din ce in ce mai multa convingere. Conteaza enorm sa stii de unde pana unde esti, sa stii de unde iti vin emotiile si ce trebuie sa faci cu ele, sa cauti mereu acele explicatii nuantate pentru ce ti se intampla, sa faci pace cu tine in toate aspectele, sa faci in fiecare zi alegeri constiente si odata ce ti-ai invatat lectiile sa nu permiti nimanui sa te micsoreze.

Pana una alta, noua ei melodie care imi place prea tare 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...