Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
26 ian. 2010

#modu meu de a fi

Azi mi s-a spus ca sunt draguta, ieri eram doar serioasa. Unii ma considera norocoasa, desi nici averi nu am facut, nici alte cuceriri amoroase cu final de serenade sub balcon nu am avut (sau poate da :P).

Lumea zice ca sunt implicata, altii ma vad doar obosita. Ceilalti (care au mai ramas in viata dupa ce m-au cunoscut) zic ca sunt lasa, desi pe alocuri par spirituala. Probabil unii vad ca am ochi albastri, altii ca ma joc cu replici… Am o oarecare bruma de convingere ca sunt cativa care cred cu tarie faza cu jocul, insa nu in cuvinte :))

Sunt insa Mai sunt si momente in care sunt doar tacuta, desi la iesiri sociale rad prea tare… Cei care m-au vazut vorbind cu patima ar zice ca sunt carismatica. Cand nimeresc in zone mai putin stiute sunt de fapt foarte timida.

Cu toate acestea trebuie sa iti spun adevarul: nici nu stiu cum (mai) sunt! Pentru ca in functie de oameni, context social, eveniment sau subiect ma las amprentata de mediu, ma schimb si nu imi doresc decat sa devin ca ceilalti sau cel putin sa ma adaptez. Zambesc, arunc ironii, imi dau aere… Gesticulez, ascult, sunt uneori lifestlye alteori pur si simplu curioasa.

Cam asta s-a intamplat si azi, cand sub ceea ce par dar nu sunt sau peste ceea ce nu se vede dar este, mi-am dat seama ca de fapt sunt doar (ideea de) #modu (iar asta e o idee cat se poate de serioasa si gandita, mai ales pentru cei care inteleg mai bine decat mine conceptul modular in comunicare).

Si ca sa decriptez cumva postul asta, iti recunosc ca toate gandurile de mai sus mi-au venit spontan in urma participarii la evenimentul de lansare a primului telefon modular in Romania. Modu are la baza ideea de adaptabilitate la stiluri de viata diferite, cu functii multiple si ii ofera utilizatorului posibilitatea de a alege varianta care (il) exprima cel mai bine cum este.

Despre acest telefon/ player/ device/ gadget asa cum este el si ce stie sa faca, poti afla mai multe de aici sau din discutiile (spumoase) de pe twitter cu hashtagul #modu.

Multumesc Cristi Manafu de invitatie si celor pe langa care am stat, cu care am vorbit, m-am vazut sau nu 😛

Credit foto: www.modu.strategist.ro

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...