Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
9 nov. 2011

Maine iPhone 4S cu reducere si cadouri surpriza!

Aflu ca maine noapte unul dintre gadget-ului anului si probabil cel mai asteptat smartphone in 2011, iPhone 4S va fi comercializat in Romania de Vodafone. Telefonul si abonamentele dedicate, lansate in premiera de Vodafone, sunt disponibile  incepand de vineri, 11.11.2011, la ora 00:00.

Daca esti pe Facebook, intra aici si participa la concurs, pentru a primi a castiga un telefon!

iPhone 4S este considerat cel mai rapid si mai puternic iPhone de pana acum. Din specificatiile tehnice pe care pot sa le pricep am inteles ca grafica e de 7 ori mai rapida, astfel incat totul se misca prompt, de la lansarea aplicatiilor pana la incarcarea paginilor web. De asemenea, peste 500.000 de aplicatii vor fi disponibile in App Store pentru a fi folosite pana la epuizare.

Evenimentul de lansare are loc maine seara, joi, de la ora 22.00 la mall-ul Plaza Romania, cand iPhone 4S poate fi cumparat cu reducere speciala. In plus, toti cei care il cumpara la lansare beneficiaza si de un cadou surpriza. Oare ce??

La eveniment vor fi prezenti unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si o serie de celebritati media, cum ar fi Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu. Am vazut deja ca vor veni mai multi alti bloggeri cunoscuti, printre care Alexandru Negrea, Victor Kapra, Razvan Baciu, Chinezu si… mai vedem acolo 🙂

Deci Vodafone a fost primul operator care a anuntat ca aduce oficial 4S in Romania, a fost si primul care a lansat oferta de abonamente si primul care face un eveniment de amploare pentru a marca acest moment. FirSt!

Nu uita de concurs. Va dau intalnire la lansare! Ne vedem acolo maine seara?

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...