Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
16 apr. 2010

LG Infinia – pentru cei care vor sa vada 3D

Cand am primit invitatia LG de la Kinecto in urma cu cateva zile am crezut ca nu vad bine! Si va asigur ca aceasta varianta este cea care de cele mai multe ori se aplica in intamplarile cotidiene… Dar cand am ajuns ieri seara la petrecerea pentru noul model 3D LG Infinia LCD FullHD am inteles ca trebuie sa fiu cu bagare de seama. Fiindca noua tehnologie ascunde detalii calde, de ultima ora, nemaintalnite. Si pentru ca in materie de device-uri ce intalnesti acum e posibil sa nu mai vrei sa vezi maine datorita continuei inovari, schimbari, imbunatatiri.

Cu toate acestea, m-am incumetat sa asist la prezentarea urbana si prietenoasa a noului televizor purtand cu demnitate ochelarii speciali de care ai nevoie daca vrei sa vezi imaginile tridimensionale. Si va pot spune deschis ca am fost cu ochii in patru… lentile 😛 Si ca ii consider cei mai cool-geek ochelari- accesoriu pe care i-am intalnit.

Provocarea a venit insa cu adevarat la rugamintea de a testa Guitar Hero , ocazie cu care abilitatile muzicale, scenice si de coordonare ale celor prezenti au fost puse la grele incercari si declarate nule. Dupa cum bine ne marturisesc si alti patiti 😛 ai serii, al caror talent nu a putut fi vizibil (din cauza emotiilor, desigur 🙂 ). Dar toti ne-am remarcat prin performanta live, curata, simpla, fara alte ajustari sau playback-uri chipese.

Am indraznit si eu aseara sa imi expun toata greutatea non-talentului meu artistic si am cantat vreo 3 melodii alaturi de bandul compus ad-hoc.  Si cu asa experienta la activ, aproape ca imi vine sa ma angajez intr-un concert de primavara pe post de prima donna moderna 😀

Dar indiferent de calitati vocale sau nu, va invit sa cercetati cu privirea micile bucurii din jurul vostru si sa va indepliniti una dintre ele fara nicio alta conditie. Dati muzica un pic mai tare si cantati din captuseala plamanilor pe melodia care va place cel mai tare acum! Sunt mari sanse sa vedeti ca Life`s Good!

PS. In lipsa de alte idei (mai) consistente am marcat in text expresii si cuvinte sinonime. Ca sa vezi ce chestie 😛

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...