Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
29 aug. 2011

Leapsa cu cantec! Preiau!

Ruxa mi-a pasat pe la jumatatea lunii aceasta leapsa. Pentru ca eu am absentat de pe blog (100% motivat, iertare) raspund de-abia azi, incalcand orice regula de maniere in interactiunea online (macar am prins aceeasi luna, tot e o realizare :D). Caz in care mi se poate reprosa ca ma misc greu, dar nu ca uit sau imi las balta „promisiunile”…

Asadar (cu copy-paste de la Ruxa si cu diacritice, pentru taskuri):

1. Numește o formație sau un cântăreț care nu-ți vine să crezi că ti-a plăcut când erai mai tânără: Anca Turcasiu. Eu cu vara-mea aveam chiar un joc in copilarie, ne alegeam personaje de la televizor si ni le insuseam. Imi mai aduc aminte ca in cuplul asta ea era Madalina Manole… In alta ordine de idei, eu mai eram si Cristina Topescu iar era era Iuliana Marciuc Posea. Intelegeti acum ce copilarie grea am avut? :))

2. Numește o formație sau un cântăreț pe care o / îl urai în tinerețe și pe care acum o / îl adori: The Prodigy. E mult spus ca ii ador dar nu mi-au placut niciodata, iar in liceu aveam o colega care era fan si vrand-nevrand tot mai dadeam cu nasul in reviste de ei sau auzeam la ea noutati si melodii. Insa imi place piesa asta care mi se pare foarte ofertanta de mixat:

 

3. Numește o formație sau un cântăreț care a trecut testul timpului, care îți place de la început și până acum: 3 Sud Est. Am invatat sa scriu stiri cu formatia asta, iar prima forma de interactiune „sociala” tot de la ei mi se trage: scriam scrisori si corespondam cu fani din tara pentru a face schimb de materiale. Cand am ajuns prima data in Bucuresti la Gara de Nord si am vazut strada Dinicu Golescu mi-am zis: „Aici sta tipa aia care mi-a trimis posterele!”. Plus ca ajunsesem sa notez fiecare aparitie a lor pe TV, cred ca inca mai am caietele si carnetele in care lipeam poze langa fiecare articol. Acum 10 – 12 ani aia a fost prima forma de blogging pe care am exersat-o :))

4. Numește un cântec căruia nu-i poți rezista și te apucă bâțâiala sau datul din picioare: voila, primul care imi vine in minte
 

5. Numește un album de pe care îți place să asculți fiecare melodie: nu am asa ceva. E ca si cum mi-ai cere sa spun un restaurant unde sa imi placa meniul de la inceput pana la sfarsit 🙂

6. Numește o formație sau un cântăret de care ești atât de sătul/ă încât îți dorești să nu mai auzi în veci de ea/el: Marc Anthony, Inna.

7. Numește o formație sau un cântăreț pe care partenerul tău sau prietenii o/îl adoră și tu nu-l poți suferi: prefer sa nu comentez, nu vreau sa raman in ploaie acum ca vine toamna :))

8. Coverul tău preferat: ajung foarte greu sa ma uit la filme, fiindca nu am rabdare sa le urmaresc singura….

9. Cântecul sau formația preferată în secunda asta: Mara cu Sensor.
 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...