Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
12 oct. 2011

La o zi dupa „Job in 24 de ore”

Mi-am propus ieri sa vad in ce masura puterea de comunicare din social media ma poate ajuta sa-mi gasesc rapid oportunitati noi de job.  Astfel am lansat acest anunt pe blog. Intr-un fel „am tentat marea cu degetul”, dupa cum puncta cineva in comentarii ieri.

Reactiile generate ma fac sa apreciez implicarea masiva a comunitatii care a propagat mesajul pe toate canalele de comunicare online. Ca urmare a acestei sustineri, postul lansat cu o zi in urma a numarat aproximativ 1500 de unici si 2500 de afisari (cifrele sunt aproximate prin rotunjire).

Pun mai jos rezultatele vizibile ale acestui experiment:
– 104 mentionari pe Twitter (vezi sursa)
– 142 mentionari pe Facebook
– 15 mentionari in Google+
– 7 afisari pe LinkedIn via Twitter
– 23 de comentarii pe blog

Alte mentionari:
Cristian Manafu || Om din social media cauta job
Ana Matei ||  Cum iti gasesti un job prin Social Media

Pe scurt social media functioneaza foarte bine pentru raspandirea mesajelor de tip „call to action” datorita implicarii comunitatii. Concret am primit chiar din primele ore de  la publicarea anuntului cateva propuneri pentru diverse colaborari ori job-uri full-time, pe care urmeaza sa le discut in zilele urmatoare.

Multumesc tuturor pentru implicare, sustinere, incurajari si recomandari! Sunt convinsa ca fara aceasta participare in lant specifica social media rezultatele nu ar fi fost cele cautate.

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...