Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
7 dec. 2013

Iti vrei fericirea inapoi?

Cei mai multi cred ca cea mai mare durere e sa piarda acea persoana pe care o iubesc. De fapt, cea mai mare durere e sa te ratacesti in incercarea de a o iubi. Cand ea nu te mai iubeste inapoi.

E vremea sa accepti ca unele lucruri nu vor mai fi niciodata cum au fost. Ai vrut sau nu, ai intrat intr-o noua normalitate. Viata inseamna schimbare. Altfel e pierdere de vreme. Normal ca poti tine prezentul neschimbat daca nu dai drumul trecutului. Dar nu te poti muta de la probleme daca nu lasi lucrurile sa se intample.

Normal ca dupa o schimbare, inceputurile nu sunt intotdeauna perfecte. Dar trebuie sa incepi de undeva ca sa poti ajunge perfect. Poate ca ar trebui sa stii ca fericirea e drumul, nu destinatia. Si ca nu e scalabila in numarul de like-uri, oricat te-ai stradui sa zambesti in poza de profil. Pana la urma, nici stelele nu stralucesc in lumina.

Nimeni nu are o viata perfecta. De fapt, fiecare are ce a facut din ea. Glumesti? Stii si tu ca degeaba ti-ai cumparat masuta de cafea daca nu iti poti pune picioarele pe ea.

Cauti sprijin dar pare ca primesti lectii, experiente si amintiri? Cand un happy ending nu se arata, incepe sa cauti in schimb un nou inceput.  Da, ai dreptate! Familia nu se sacrifica.  Dar nici ce simte inima. Si nici demnitatea. Poti sa inchizi ochii ca sa nu vezi ce nu iti place, dar nu ii poti inchide inima ca sa nu mai simta ce ii place lui.

Pentru prima data ar trebui sa vezi ca basmele sunt adevarate: nu pentru ca ne spun ca exista Fat- Frumos, ci pentru ca ne spun ca Zmeul poate fi invins. Si nu uita, e cum se spune: prietenii pot fi falsi, dusmanii sunt intotdeauna autentici. Simti ca ii ai? Inceteaza sa judeci. Incepe sa apreciezi!

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...