Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
8 oct. 2011

Invazie de animatii!

A inceput de ieri in Bucuresti. Si dureaza o saptamana pana pe 16 octombrie. Ajunge la sfarsitul acestei luni la Cluj- Napoca, iar din Noiembrie va fi in Chisinau. Inca nu v-ati prins nu-i asa?

Va ofer eu mai departe un indiciu generos. A ajuns la cea de-a 6-a editie. Si umbla vorba ca a devenit al doilea cel mai important festival de film din Romania, dupa TIFF.

Nu are rost sa ne mai pacalim, este vorba despre Anim`est 2011, un festival cu filme de animatie, singurul de acest gen din Romania. Mi-am notat din program 6 animatii la care mi-ar placea sa ajung. De departe consider ca atractia festivalului este Creepy Animation Night, cand se vor difuza „scurtmetraje animate neconventionale si bizare dublate de live act audio-vizual” [am incheiat citatul]. Unde mai pui ca toata povestea asta are 3 parti si dureaza o noapte intreaga. Ocazie bune de intalnire pentru acei party-breakers care se intorc din club si nu vor sa faca coada la shaorma :))

Nu va mai retin, mai ales ca zilele astea e un abuz de filme prin oras daca punem la numaratoare si festivalul RO-IFF care se apropie de final. Nu ratati up-date-urile. Inainte de a ne desparti va cer parerea: iepurele din imagine este sau nu 3D?

 

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...