Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
20 mai 2010

Intre vis si realitate. Sau cum poti slabi gratuit!

VIS
1. Sa crezi ca esti frumoasa dar sa nu faci nimic pentru a-ti cultiva feminitatea
2. Sa crezi ca poti schimba ceva din logica proportiilor tale fara sa schimbi ceva din modul tau de a fi
3. Sa crezi ca nu esti armonioasa in tinute care nu te provoaca sa joci roluri urbane. Sau sociale
4. Sa crezi ca dieta e un meniu personalizat nu o atitudine
5.  Sa crezi ca nu mai esti frumoasa pentru ca ai castigat pana la 10kg in plus

Si sa speri…

REALITATE
1. Greutatea pe care o avem nu e doar suma tuturor alimentelor pe care le acceptam. E ceva mult mai intim si personal!
2. Dieta e un instrument pe care trebuie mai intai sa invatam sa il folosim. Apoi, trebuie sa il adaptam mereu la partiturile pe care ni le sopteste corpul nostru.
3. Kilogramele acumulate in plus nu sunt o dovada de putere sociala sau bunastare nici macar la barbati: ne poarta de la penibil la medic. De cele mai multe ori ne poarta printre rafturile de supermarket.
4. Din comoditate alegem sa ne hranim creierul, nu stomacul! Si o data cu el ne hranim toate interpretarile gresite, obsesiile si dependenta.
5. Adevarul e ca problemele apar pentru ca nu stim sa fim in relatie de eficienta cu viata.

Si sa incepi…

Cand greutatea ne distruge prea multe vise, iar realitatea reconfirma prezenta exceselor de orice fel, dar mai ales cand alegerile noastre se bazeaza doar pe ce ne permitem sau nu, oportunitatea de a primi un sprijin avizat nu trebuie ratata. Chiar cu riscul de a impartasi din jena fireasca sau de a ne recunoaste propriile neputinte!

Asadar, dragele mele, daca va regasiti prinse intre entuziasmul luptei impotriva kilogramelor in plus si dezamagirea repetata a lipsei de rezultate va invit sa va argumentati dorinta pentru propria schimbare in cadrul campaniei „Zana pentru o luna„. Campania este organizata de dietetik.ro, este valabila pana in 17 Iunie si isi propune sa faca pe una dintre voi fericita! Si sa echilibreze balanta dintre vis si realitate!

Nu ezitati sa va lasati emotiile, gandurile si motivatiile voastre in comentariile dedicate campaniei si sa va pregatiti de lupta. Pentru ca in functie de sinceritatea si ardoarea cu care doriti sa va schimbati ne aratati tuturor, dar mai ales prietenilor care va voteaza si juriului care are decizia finala, cat de mult va apartine aceasta ocazie de a beneficia de greutatea corecta. Gratuit!

PS. Marturisesc ca nu de putine ori mi-as fi dorit sa prind o asa oportunitate, mai ales ca greutatile de acest gen nu m-au ocolit nici pe mine 😛 In acelasi timp, ma flateaza rolul de zana pe care il am ca membru al juriului alaturi de Miruna Siminel, Daniela Petrescu, Roxana Radu si Sana Nicolau, incat  trebuie sa le multumesc pentru invitatie fetelor din echipa dietetik.ro

Update:
Parteneri pentru concurs: Medicover (ofera un pachet cu servicii de nutritie) si Keiko Slim Spa (ofera un program complet de remodelare corporala).
La evenimentul de lansare a campaniei au mai contribuit: Casa Natural (pana isi lanseaza site-ul, vizitati-i la magazinul din Pipera pentru produsele bio), Forever Living Products (cosmetice pe baza de aloe vera) si Eventim (invitatii la concertul Elton John, din 12 iunie)

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...