Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
24 apr. 2010

In spatele lui Bobby Voicu. BlogTrip drumul

Daca succesul ar sta doar in scoruri de page rank, numar de followers si experiente alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti onlineri, atunci titlul meu ar fi sortit, fara niciun efort, celebritatii. Dar cum ne simtim pacaliti de forme care promit si in spatele lor nu se ascunde nimic, textul meu se va zbate  sa fie pe masura  ideii pe care o promite.

La drum lung…
Incep dimineata de vineri rusinos de devreme. Ne strangem pentru un drum la workshopul de la Blogtrip Timisoara unde sunt zilele acestea. Ne urcam in masina si nimeresc pe scaunul din spatele soferului. Chiar in spatele lui Bobby…

La 12 ani vindea casete. Porno. Mult mai tarziu vindea avea sa promoveze iaurt. In discoteca. A lucrat la Mininsterul Agriculturii, a avut o agentie imobiliara si revelatia vietii la 27 de ani. Inca mai cauta femeia puternica si care sa stea in spatele succesului sau. Pe care inca nu il are dar in mod cert l-ar avea…

Conduce sportiv. Si mult. Isi scrie gandurile in timp ce goneste pe soseaua care serpuieste pe langa Dunare. Chiar daca suntem 7, in masina e loc destul sa imi intind picioarele. Am descoperit ca  intre geam si scaun, e loc sa poti sa iti lasi capul pe spate si sa privesti in sus. Pot sa vezi astfel soarele, norii si pasarile din mers, de jos in sus.

Curg hohote de ras. Si pentru ca Bobby impartaseste glumele pe cel mai grav si serios ton dar glumeste cu chestiile serioase… Povesteste despre trecut, sau proiectii din planuri pe care si le face cu aceeasi naturalete cu care raspunde la telefoane spontane… Sau ocoleste gropile de pe sosea.

Dupa un pranz de la o terasa pe malul apei si un drum de aproape 12 ore ne asteapta la destinatie Timisoara. Un oras cu mult verde dupa cum vad a doua zi de la fereastra camerei de hotel. Gasesc hotelul primitor, cu bai largi  si cu cabine de dus generoase unde sa te simti imparat peste toate refrenele pe care le poti canta gol sub dus.

In echipa…
Suntem in formula completa (de distractie, desigur): Andra, Andreea, Elena, VladVictor, Raluca, Alex, Adrian, Daniel si Lavinia. Impartim intre noi ganduri, ciocolata si idei pentru poze. Si asteptam prezentarile, speakerii si sugestiile venite din exemplele lor personale.

PS. Intre timp prezentarile s-au terminat dar nu am apucat eu sa urc postul mai devreme. Ramane sa revin cu detalii si poze 🙂

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...