Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
3 feb. 2012

Idee traznita de V Day

Initial m-am gandit ca ar fi foarte tare un moment ca asta: sunteti la metrou (nu la ora de varf), mai aveti o statie si trebuie sa coborati. In loc de clasicul mesaj care anunta ce statie urmeaza sa se auda: „Stimati calatori, Maria il iubeste pe Andrei de 15 luni, 47 de zile, 18 ore, 55 de minute si 43 de secunde. Andrei, Maria spune ca e fericita in fiecare zi cand sunteti impreuna. Asta este declaratia ei de iubire pentru tine. Si nu uitati urmeaza statia voastra cu peronul pe partea dreapta.”

Nule sanse ca PR-ul Metrorex sa fie de-acord cu asa ceva dar, trecand peste rigorile lor de organizare si aprobari, ar fi un gest atat de neasteptat care ar arata cat de descurcareata si convingatoare e persoana de langa tine.

Pe urma am adaptat ideea pentru el: 3 tineri tenori care sa apara pe peron cu cate un trandafir fredonand melodia voastra de cuplu. De mare efect si emotionant! Daca si asta e prea idealista, atunci asigurati-va o sedinta foto profesionista. Undeva intr-un studio cu un fotograf care stie sa va ia din unghiurile potrivite si sa ramaneti cu un album frumos.

Si stiti ce? Asta chiar e posibila pentru ca am cu limba de moarte de la mentorul agentiei un pachet cu funda pentru indragostiti. Primiti un weekend la Oradea intre 10- 12 Februarie cu:

– o sedinta foto asigurata de Sensation Photo ia uitati!

– 2 nopti de cazare (10-11 si 11-12 Februarie) la Living In in Oradea – vedeti cum arata hotelul

– gustari de bistro – sa aveti pofta la Lactobar sau la Fabrica de Bere

– plimbarea asigurata – va arata ghidul vostru locurile misto de vazut in oras si pe unde trebuie sa ajungeti

Daca va tenteaza facem asa: scrieti la voi pe Facebook primul cuvant care va vine in minte cand va ganditi la EL/ EA. Incadrati cuvantul intre 3 stelule si aveti grija sa selectati optiunea „Public” pentru status. Asa cum vedeti in imagine:

Atat! Nu uitati sa imi lasati linkul in comentarii sa vad unde ati scris (si mai ales care e cuvantul). Si treceti si pe la bunoiu.ro fiindca voi lasa ideea de maine de V Day acolo 🙂  Concursul e in picioare pana marti, iar miercuri anuntam castigatorul ales prin random.org

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...