Alina Constantinescu

Alina Constantinescu blog
5 feb. 2012

Idee pentru cupluri de bloggeri de V Day

Ideea mea de azi se chinuie sa prinda miezul noptii si sa apara fara pauza, dupa cea de ieri, asa cum am promis acum cateva zile pe blog. Sugestia nu e  exclusiva pentru bloggeri, insa stiu ca ei sunt mai indemanatici la creare de material multimedia decat „oamenii obisnuiti” [insert brig grin here].

Pe scurt: creeaza jumatatii tale un portret care sa fie declaratia ta de iubire. Necesar: sinceritate, putina creativitate si un tool online (la prima mana il recomand pe asta, dar e foarte posibil sa gasiti/ sa stiti altele similare/ mai bune nu neaparat online).

Se vor folosi intr-o scurta analiza dupa pricepere si iubire cuvinte care descriu cel mai bine partenerul, de la obiceiurile pe care le are, ticurile, trasaturile care iti plac la detalii pe care le-ai observat si poate jumatatea ta nici nu constientizeaza cat sunt de importante pentru tine. E o terapie curata sa observi cat de frumos te poate vedea cel pe care il ai la inima! Nu stiu sa va ofer alt model decat acest portet de lady care mi s-a facut acum doi ani, ori cel pe care l-am facut la randul meu. Puse intr-o forma simpatica, imprimate pe o fata de masa, pe o lenjerie de pat ori pe prosopul de baie de exemplu, ca alternativa la mesajele gata facute pe care le gasim pe obiectele personalizate gen cana/ tricou…

De mare efect sunt si pozele din care faci un colaj sau un filmulet de 2/3 minute care sa ruleze cu o muzica bine aleasa. Iar daca chiar te pricepi ai putea edita niste inregistrari video (daca le aveti, evident) care surprind etape din viata de cuplu si nu cred ca n-ai cum sa flatezi oferind un cadou atat de muncit.

Pana una alta, weekendul viitor va ofer in numele indragostelii un city break la Oradea: il puteti castiga destul de usor!

PS. Nu am uitat de Bunoiu, daca l-ati vizitat azi imi fac mea culpa ca nu am apucat sa punem la punct un post si la el pe blog, dar maine clar rezolvam 😀

Eu cred că toate gândurile vorbesc. Să-mi zici care-s ale tale.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alina Constantinescu

 

Mai multe rezultate...